Nieuws

Wat ruik ik toch?

Je kent het vast wel, je hebt heerlijk gereden, maar de volgende dag ruiken je  helm, handschoenen en laarzen nou niet echt lekker fris. Kwalijke zweetgeurtjes zijn met een spray te maskeren. Maar dat heeft enkel kort effect en hiermee pak je niet de oorzaak van het probleem aan. De Shoefresh doet dat wel. Het apparaat elimineert schimmels en bacteriën, de veroorzakers van vervelende geurtjes. Het unieke aan de Shoefresh is dat hij daarnaast ook droogt. Het apparaat is eenvoudig te gebruiken. Plaats de helm, motorlaarzen of handschoenen op de houders en het programma start automatisch. Binnen een half uur is alles weer fris en droog. De Shoefresh is te koop bij Motoport, de motorspeciaalzaak en via www.shoefresh.eu.

Verfrissen in twee stappen

Shoefresh is het enige apparaat dat schoenen (en andere zaken) reinigt én droogt. Tijdens de eerste stap worden de schoenen gereinigd door middel van ozontechnologie. Ozon doodt schimmels en bacteriën, die de stank veroorzaken.

Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh. De dagelijkse hoeveelheid zweet en vocht wat in schoenen gaat zitten, wordt in het droogproces verdampd.

Start en stopt automatisch

De Shoefresh is eenvoudig te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is de schoenen op de houders plaatsen. Het programma start automatisch en binnen een half uur zijn je schoenen fris en droog.

Eenvoudige bediening

Naast het standaard programma, kan je de Shoefresh handmatig instellen. Je kunt zelf de duur van het reinigen, de droogtijd en de temperatuur instellen. Dit is handig wanneer schoenen extra muf of nat zijn.

Beschikbaarheid

De Shoefresh is een product van Shoebrand B.V. en De Shoefresh kost € 99,00 en kan besteld worden via www.shoefresh.eu of Bol.com.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Draadloos Q12 laden op de motor

12 juli, 2024

Het stroomdraadje is vaak de zwakke schakel als je een mobiele telefoon als navigatieapparatuur gebruikt. Peak ...
Honda scherpt MSX125 aan

Honda scherpt MSX125 aan

12 juli, 2024

De Dax, Monkey en MSX125 (Grom in de VS en Japan) van Honda kunnen op een hondstrouwe fanschare rekenen. Honda ...

Overig nieuws