Toertip

Toervoer!

In MotoPlus 2/2020 reizen we in het kader van Yamaha’s Dark Side Tour in het spoor van de illustere Bokkenrijders af naar het zuiden van Nederland. Daar stoppen we niet, want daarnaast staat ook Zuid-Frankrijk nog op het reismenu!

Dat betekent uiteraard ook weer het nodige extra online toervoer. Op www.motoplus.nl/toeren vind je een tweetal tourroutes in het spoor van beide artikelen. De Bokkenrijders-trip brengt je van de Mookerheide via onder meer Valkenburg en een stukje België middels een flinke zuidelijke lus uiteindelijk naar Maaseik, waar de Bokkenrijders naar verluid hun hoofdkwartier hadden. Met een lengte van ruim 260 kilometer een tripje waar je wel even zoet mee bent!

Nog lang niet zo zoet overigens als met de Wilde Wegen-toer die je door onder meer de Vercors, Chartreuse en het Massif des Bauges leidt. Ruim zeshonderd kilometer aan ultieme stuurwegen rollen er dan namelijk onder de bandjes van je motor door, waaronder enkele wereldberoemde passages zoals ‘de Nederlandse berg’  Alpe d’Huez. Genoeg input dus voor een beetje voorpret voor het nieuwe seizoen!!

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.