Toertip

Toervoer!

In MotoPlus 2/2020 reizen we in het kader van Yamaha’s Dark Side Tour in het spoor van de illustere Bokkenrijders af naar het zuiden van Nederland. Daar stoppen we niet, want daarnaast staat ook Zuid-Frankrijk nog op het reismenu!

Dat betekent uiteraard ook weer het nodige extra online toervoer. Op www.motoplus.nl/toeren vind je een tweetal tourroutes in het spoor van beide artikelen. De Bokkenrijders-trip brengt je van de Mookerheide via onder meer Valkenburg en een stukje België middels een flinke zuidelijke lus uiteindelijk naar Maaseik, waar de Bokkenrijders naar verluid hun hoofdkwartier hadden. Met een lengte van ruim 260 kilometer een tripje waar je wel even zoet mee bent!

Nog lang niet zo zoet overigens als met de Wilde Wegen-toer die je door onder meer de Vercors, Chartreuse en het Massif des Bauges leidt. Ruim zeshonderd kilometer aan ultieme stuurwegen rollen er dan namelijk onder de bandjes van je motor door, waaronder enkele wereldberoemde passages zoals ‘de Nederlandse berg’  Alpe d’Huez. Genoeg input dus voor een beetje voorpret voor het nieuwe seizoen!!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Kawasaki Z500 SE

Eerste indruk: Kawasaki Z500 SE

18 maart, 2024

Het Europese middensegment groeit. Niet explosief, maar gestaag en dat is interessant genoeg voor Kawasaki  om voor ...
Eerste Test Yamaha MT-09

Eerste Test Yamaha MT-09

17 maart, 2024

Time flies when you’re having fun! In dat licht beschenen biedt Yamaha’s MT-09 klaarblijkelijk rijplezier ...

Overig nieuws