Nieuws

MotoPlus 24 | Testosteronbazen en rijden op Hawaii!

Dat nummer 24 binnen afzienbare tijd op je deurmat ploft en in de schappen ligt, is het teken dat het jaar zachtjes aan weer tot een einde komt. De hoogste tijd dus om eens lekker op de bank te gaan zitten, relaxen, en genieten van deze extra dikke uitgave van liefst 132 pagina’s. Dit keer met onder meer een droomreis over Hawaii, inclusief downloadbare routes.

In de vergelijkingstest nemen in dit nummer de Aprilia Tuono V4 Factory en KTM 1290 Super Duke R het tegen elkaar op. Twee machines die beide koppel en vermogen in overvloed hebben. Bos en hei beven, de aarde wankelt. Nooit eerder werden pure prestaties treffender in scène gezet. In de laatste MotoPlus van 2018 hebben we ook aandacht voor motoren met maximaal 35 kW vermogen. Een categorie waar aanvankelijk wat lacherig over gedaan werd. Maar nu steeds meer fabrikanten de klasse ontdekt hebben is er sprake van een ruim aanbod. Daarom hebben we de BMW G310R, Honda CB300R, Kawasaki Versys-X300 en Yamaha MT-03 tegenover elkaar gezet.

Waar is het nieuwe Niken-motorconcept van Yamaha beter te testen dan het prachtige afwisselende landschap van Zuid-Limburg. Daarom hebben we deze streek uitgekozen om samen met veertien lezers de Yamaha Niken aan een lezerstest te onderwerpen.

Hoe stap je weer op na een motorongeluk? In MotoPlus 23 vertellen vier motorrijders hoe ze er weer bovenop zijn gekomen, nadat ze betrokken raakten bij een ongeluk. Wim, Rob, Laura en Frank doen een boekje open over het omgaan met de schrik en hoe ze nu rijden.

Wie droomt er stiekem niet af en toe van Hawaii? Een droombestemming pur sang. Was het er niet zo duur en duurde de vliegreis geen 16 uur, dan waren we er allemaal allang een keer geweest. Hawaii is een natuurspektakel, met een Harley over grandioze bergwegen laveren, toekijken hoe een actieve vulkaan lava aan het koken is. Waar anders kan dat überhaupt?

Dit, en uiteraard nog veel meer, lees je in MotoPlus 23! Rest ons niets minder dan je er veel leesplezier mee te wensen, fijne feestdagen, een prachtig Nieuwjaar en tot in 2019!

Inhoud MotoPlus 24 – 2018

Warmdraaien
Laten we proberen om elkaar in 2019 iets meer te gunnen

Newsflash
Motorzaak in the Picture: Ducati Zaltbommel
Kleur en win: VIP-kaarten MotoGP Assen
Lezerservaring gezocht: Ducati Multistrada 950 / Yamaha YZF R1

Test
Vergelijkingstest Aprilia Tuono V4 Factory – KTM 1290 Super Duke R
Lezerstest Yamaha Niken
Vergelijkingstest A2-motoren
Duurtest update testpark

Classic
BMW K100 BiTurbo

Praktijk
Occasion: BMW S1000RR
Sleuteltip airbox en luchtfilter
Tips & Tricks

Reizen
Hawaii
MotoPlus Lezersreis 2019: Alpenmasters 5.0
MotoPlus Lezersreis 2019: Vulkaan-Eifel

Reportage
Er bovenop, weer motorrijden na een ongeluk
Mijn Trots | Youri Vleghert en zijn Kawasaki Z1000SX

Sport
Het team achter Jeffrey Herlings

Rubrieken
Mail feedback
Spotlight
Interview Onderweg
Colofon
Agenda
Moto+Foto
Strip Motomania
Jaarinhoud 2018

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.