Nieuws

Mail & Win: TomTom VIO

Afgelopen jaar presenteerde TomTom met de nieuwe VIO een bijzonder clever en ronduit betaalbaar apparaatje. Dit lekker trendy ogende, ronde navigatiesysteem (met zeven verschillende kleuren covers beschikbaar) is speciaal bedoeld voor mensen die vooral zonder poespas van A naar B willen, al is ‘ie standaard wel voorzien van praktische features als flitserwaarschuwing, alternatieve routeberekening (files en/of vertragingen) en een speciaal belscherm, zodat je kunt zien wie je belt. Het slimme aan het systeem zit ‘m in het feit dat de VIO, die je snel en eenvoudig aan spiegel of op stuur monteert, wordt aangestuurd door een app op je smartphone. Je streamt dus feitelijk vanaf je smartphone (daar bevindt zich ook het kaartmateriaal) naar een tweede scherm, dat overigens wel een touchscreen-functie kent. Die app werkt overigens als een tierelier, met de intuïtieve bediening waar TomTom zo bekend om staat.
De VIO wordt standaard geleverd met een gedetailleerde kaartdekking van 44 Europese landen en kost € 169,95. Maar goed nieuws, van TomTom (www.tomtom.nl) mogen we er eentje weggeven aan onze lezers. Wil je hiervoor in aanmerking komen, stuur dan voor woensdag 16 augustus aanstaande een mail met je naam, adres en woonplaats naar prijsvraag@motoplus.nl (o.v.v. TomTom VIO). Uit alle inzenders trekken wij t.z.t. de winnaar, die de VIO persoonlijk thuisgestuurd krijgt.

Onderstaand de winnaars van onze Mail & Win-actie uit MotoPlus 13-2017 met als inzet de KettenMax Premium kettingreinigingsset:
– Jos Klaver uit Wormer

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Draadloos Q12 laden op de motor

12 juli, 2024

Het stroomdraadje is vaak de zwakke schakel als je een mobiele telefoon als navigatieapparatuur gebruikt. Peak ...

Overig nieuws