Nieuws

Loser? Nee: LOOSER

Aan het eind van het jaar mogen we zo onze dromen en wensen hebben. En dromen hoef je niet af te rekenen. Maar toch: als de Staatsloterij nu eens eerlijk getrokken wordt, dan kunnen we allemaal onze Loosers kopen.

Dit systeem wekt op basis van inductieve verwarming, hierbij wordt het metaal met een hoge spanning heel plaatselijk verwarmd. Dit principe wordt al jaren toegepast is o.a. de offshore etc. De fabrikant van dit systeem is al meer dan 15 jaar een van de toonaangevende leveranciers van dit soort systemen.

De LOOSER is een nieuwe ontwikkeling, het is een draagbare versie, die speciaal is ontwikkeld voor het verwarmen van bouten en moeren, voor alle industriële toepassingen,
o.a. in de automotive, landbouw en onderhoudsdoeleinden. In principe is de LOOSER inzetbaar voor elke toepassing waar metaal verwarmd moet worden.

De gangbare methode hiervoor is het gebruik van gas en zuurstof, dit kan er riskant zijn en leiden tot beschadiging, persoonlijk letsel en brand.

De LOOSER warmt alleen het object op dat verwarmd moet worden, bv bij het verwarmen van een moer blijft de bout of het draadeind (relatief) koud.

En dat het ding zo’n 1400,- e kost?  Wacht maar tot na de oudejaarstrekking!

www.tools.vocor.nl

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.