Nieuws

150 pagina’s (gratis) Touratech reisinspiratie

Het nieuwste magazine van Touratech is uit. In de 34ste Touratech Travel Time is er naast de gebruikelijke reisinformatie veel ruimte ingelast voor de BMW R1300GS.

Onlogisch is de keus voor de nieuwste GS niet: Touratech heeft een keur aan accessoires om de Duitse boxer helemaal aan te kleden en daarmee af te maken. Een van de artikelen duikt in de lange (ombouw)geschiedenis die de BMW GS en Touratech samen hebben. Ook de Honda XL750 Transalp, KTM 790 Adventure en een omgebouwde Harley-Davidson Pan America komen aan bod.

Wie bij de kerstboom wil wegdromen (terwijl het buiten donker en nat is) moet ook zeker een Touratech Travel Time in huis halen. Het blad staat vol met reisreportages om je vingers bij af te likken. De woestijn van Saoedi Arabië komt aan bod en een waanzinnige reis door Patagonië komt compleet met tips voor de planning en andere praktische informatie. Ook de Adventure Country Track (ACT) allroadreis door Kroatië wordt van alle kanten belicht.

Natuurlijk duikt Touratech ook diep in de eigen lekkernijen. Het geeft een blik achter de schermen bij de vervaardiging van de Vario koffers van BMW. Ook somt het blad nieuwigheden op als de nieuwe allroadhelm Aventuro Pro Carbon. Ook de momenteel hippe soft luggage komt uitgebreid aan bod.

Een nadeel: de 34ste Touratech Travel Time ligt in de Touratech-winkels in Duitsland. Omdat elk ‘nadeel zijn voordeel hep’, kun je het inspirerende magazine ook hier digitaal downloaden.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws