Nieuws

Handgeschilderde Panigale V4 als ode aan Nicky Hayden

De Amerikaanse Ducati-dealer MotoCorsa heeft een Panigale V4 voorzien van een bijzondere Nicky Hayden-trim. Het unieke exemplaar, dat helemaal met de hand geschilderd is, wordt ten bate van de Nicky Hayden Foundation geveild.

Het decors van de Duc is geïnspireerd op de motor waarmee Hayden in 20120 meereed met de MotoGP. In tegenstelling tot het origineel is er bij deze motor echter niet met stickers gewerkt. Daarnaast is de Panigale V4 uitgerust met een keur aan Ducati Performance onderdelen. Daar vallen onder meer de Akarapovic-uitlaat, Öhlins veringselementen, ultralichte BST-carbonvelgen, Öhlings stuurdemper, droge koppeling, race-voetsteunen en verschillende carbon kuipdelen onder.

MotoCorsa houdt eind dit jaar een zevendaagse veiling waarbij onder meer deze motor onder de hamer gaat. Alles dat bovenop de reserveprijs wordt opgehaald, wordt op de rekening van de Nicky Hayden Foundation gestort. Mensen die de bieding liever niet afwachten, kunnen ook gebruikmaken van de ‘koop direct’ optie. Dit bedrag is gezet op 69.000 dollar. Uiteraard een directe verwijzing naar Haydens racenummer 69 waarvan onlangs bekend werd gemaakt dat deze nooit meer gekozen kan worden als startnummer.

Our Nicky Hayden bike has returned from MotoGP at Circuit of The Americas and we had to get a few quick pics of it in…

Gepostet von MotoCorsa am Mittwoch, 17. April 2019

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.