Nieuws

De VanVan is terug!

Rentree van een cult bike!

De Suzuki VanVan 125 is vanaf medio augustus weer terug in de showroom bij de Suzuki dealer!

Deze bijzonder vormgegeven “street fun bike” combineert een zuinig 125 cc, ééncilinder motorblok, met een comfortabel rijwielgedeelte en een hoogwaardige afwerking. De VanVan125 is een ideale en gebruiksvriendelijke alleskunner. Manoeuvreren door druk stadsverkeer, lekker toeren of het ruigere terrein opzoeken, met de VanVan 125 is het allemaal mogelijk!

Het luchtgekoelde, ééncilinder 125cc 4 takt motorblok is uitgerust met een zesversnellingsbak en biedt een goed doseerbaar vermogen, met name in het lage- en middentoerengebied. Ideaal voor regionaal en stadsverkeer maar ook voor langere afstanden. De retro vormgegeven Suzuki VanVan 125 is geheel voorzien van hedendaagse technologieën zoals een elektronisch brandstofinjectiesysteem en katalysator waardoor de motor erg efficiënt zijn werk doet. Met een vermogen van 9kW (12pk) is de VanVan125 ook uitermate geschikt voor het nieuwe A1 rijbewijs.

De VanVan 125 straalt overduidelijk een hoge fun factor uit. Het brede, comfortabele zadel met een toegankelijke zithoogte (770mm), het brede stuur en de gespaakte velgen met een extra dikke achterband maken van de VanVan 125 een unieke cult bike!

De Suzuki VanVan 125 is medio augustus leverbaar in de kleuren “Glass Splash White” & “Black” voor de consumenten introductie prijs van € 3.699,- *
*(inclusief 21% btw en exclusief  kosten rijklaar maken)

Kijk voor meer informatie op:  www.suzuki.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws