Nieuws

Capo 1200 voor 2013?

Tijdens de Aprilia dealerconventie in Monaco hebben de trotse Italanen hun dealers een studiemodel van de 1200 Caponord laten zien.

De nieuwe Caponord is gebaseerd op de 1200 Dorsoduro, maar wordt duidelijk meer als allroad in de markt gezet, inclusief een grotere kuip, "lage" uitlaat en langere veerwegen. De voorkant lijkt erg op die van de RSV4 en de SRV850 maxiscooter, waarmee Aprilia er blijkbaar voor kiest om het hele aanbod hetzelfde gezicht te geven. Een aanpak die we al kennen uit de autowereld. “One face, one family”heet het daar.

In het prototype zit een 17-inch wiel, mogelijk zal hier nog een 19 inch spaakwiel voor in de plaats- of als optie voor gaan komen Tijdens de presentatie werd nog niet gezegd wanneer de Caponord 1200 te koop zal zijn, maar gezien het feit dat dit conceptmodel al bijna productieklaar lijkt, lijkt modeljaar 2013 een zekere gok. Maar het blijven Italianen. Dus het weten doe je het pas als je hem hebt.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.