+ Plus

Yokohama Hot Rod Custom Show

Bont, druk, excentriek. Een mix van uitbundige Amerikaanse sleeën, langgerekte customs en de meest kleurrijke types maken de Yokohama Hot Rod Custom Show tot een waar feest voor de zintuigen.

Het land van de rijzende zon zal bij de meeste mensen bekend staan om gedempte tonen en terughoudendheid. Des te extremer is het contrast als je koers zet naar Yokohama en de hallen binnenloopt waar op één enkele zondag in het jaar de Hot Rod Custom Show ruim 15.000 bezoekers trekt. Een ongekend spektakel is het met omgebouwde cruisers, pick-up trucks, showcars, veel BMW’s, nog meer Harley’s en opvallend weinig inheemse machines. Typisch Japans is daarentegen de volledige toewijding, het streven naar absolute perfectie in de presentatie. Dat geldt al evenzeer voor het optreden van de bouwers en ook voor het publiek. Het laat zich in ieder geval onmogelijk in woorden vatten. Gelukkig hebben we de foto’s nog….

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.