+ Plus

Spotlight

AFX
FX-76
Is het iemand ontgaan dat er momenteel een lichte retro-hype gaande is? Neuh hè. Dat geldt ook voor het Amerikaanse AFX Motorcycle Helmets, dat met de alleen al qua vormgeving lekker klassiek aandoende FX-76 jethelm-lijn nu een zeer breed spectrum aan opvallende vintage designs in huis heeft. Om het retro-effect nog verder te verhogen kan de FX – uitgerust met onder meer een dubbel D-sluiting en chique, uitneembaar interieur – onder meer worden voorzien van diverse kleppen.
Prijs: vanaf € 118,95
Info: www.partseurope.eu

BELSTAFF
JUBILEE BROOKLANDS
Als traditiemerk pur sang ademt de complete Belstaff-collectie een vleugje vervlogen tijden uit, zo ook deze Jubilee Brooklands. Al was het alleen door het feit dat ‘ie van gewaxt katoen is gemaakt. Het licht sportief korte jack geniet een ronduit modieuze uitstraling, maar beschikt uiteraard wel over een aantal meer praktische features, zoals CE-protectie op schouders en ellenbogen, evenals diverse wijdteverstelmogelijkheden. Prijzig, maar mooi!
Prijs: € 575,00
Info: www.periermotorsport.nl

MECCANO
DUCATI MONSTER 1200S
Na Lego misschien wel het meest bekende constructiespeelgoed ter wereld: Meccano. Net even wat uitdagender dan de Deense bouwsteentjes en prima voer om de winter mee door te komen, bijvoorbeeld met de bouw van deze Ducati Monster 1200S. De kit bestaat uit 292 onderdelen, waarna je de sier kunt maken met een eindresultaat met diverse bewegende delen. En het beste nieuws, je hebt er niet eens een flinke garage voor nodig!
Prijs: € 34,99
Info: www.meccanoshop.nl

WERA
KRAFTFORM KOMPAKT CHRISTMAS
Speciaal voor Kerst (we weten het, mosterd na de maaltijd, maar wel lekker mosterd!) heeft de Duitse gereedschapsspecialist Wera een speciale versie van haar Kraftform Kompakt gepresenteerd. De compacte schroevendraaier kenmerkt zich door zes verschillende bits die in het handvat opgeborgen kunnen worden. Top, maar daar is het ons niet om te doen, wel om die flesopener!
Prijs: € 34,50
Info: www.weragereedschap.nl

YAMAHA
TOKYO HOODY
We hebben allemaal wel een duister kantje, en mocht je die nu eens een keer met de buitenwereld willen delen, dan heeft Yamaha daarvoor met deze Tokyo het perfecte kledingstuk in huis. De hoody uit de MT-collectie is gemaakt van zwaar, comfortabel katoen met elastaan en op de voorzijde prijkt naast het MT-logo ook de skyline van Tokyo. Bij nacht natuurlijk, want duister!
Prijs: € 86,25
Info: www.yamaha-motor.nl

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.