+ Plus

Modelgeschiedenis BMW GS

Traditie ontmoet techniek. Door BMW’s consequente doorontwikkeling – door nieuwe modellen en vele updates – kon de GS-boxer generatie na generatie verder rijpen. Zo ontstond een mythe op wielen.

Al veertig jaar lang neemt de GS een haast verheven plek in de motormarkt in. Gerichte verbeteringen maakten het karakter van de boxer sterker en sterker, en maakte de GS tot wat hij vandaag de dag is: de meest geliefde kan-alles-toermachine van de planeet. Op en naast het asfalt is de GS de trendsetter in zijn klasse en bepaalt hij de marsrichting. De aanduiding ‘GS’ staat al jarenlang voor actief, veelzijdig en robuust. Wat dat betreft is de GS een universeel genie, een motorfiets die alles kan. Een GS heeft ondanks de technocratische uitstraling een heel puur innerlijk en maakt dromen waar, als je wilt. Bij zijn met afstand belangrijkste model heeft BMW pioniersgeest getoond en innovatief geweest. En ook coulant als de GS met een kinderziekte te kampen had. Motorvermogen én prijs kennen slechts één ontwikkeling: steeds verder omhoog!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.