+ Plus

Info Motorbeurs Utrecht

De Jaarbeurshallen in Utrecht de komende editie van MOTORbeurs Utrecht alweer voor de 35e keer bomvol motoren en alles dat daarmee te maken heeft. Speciaal voor het zevende lustrum doet de beurs er zelfs een schepje bovenop. Daarom wordt van 14 tot en met 17 februari 2019 liefst 65.000 m² ingericht voor motor-minnend Nederland.

MOTORbeurs Utrecht geldt niet alleen steevast als het begin van het motorseizoen, het is ook hét grootste motorevent van Nederland. Een feit dat dit jaar extra onderstreept wordt met de, in omvang gemeten, grootste beurs ooit. Staren naar de allernieuwste modellen, jagen naar scherp geprijsde kledingkoopjes, slenteren langs honderden occasions, je verbazen over spectaculaire stunts en natuurlijk lekker eten en drinken. Op de MOTORbeurs Utrecht is alles te vinden waar het motorrijdershart sneller van gaat kloppen. Nieuw dit jaar zijn de BMW mini GS Trophy en TT esports.

BMW mini GS Trophy
Om je voor te bereiden op wilde avonturen in het aankomende seizoen wordt op MOTORbeurs Utrecht 2019 voor het eerst een BMW mini GS Trophy competitie en demonstratie verzorgd. Op de nieuwe BMW R1250GS laten de profs van BERRT eerst zien hoe je obstakels als boomstammen of een evenwichtsbalk trotseert, daarna is er voor ervaren motorrijders een competitie opgezet en voor beginnende avonturiers is er de mogelijkheid om zelf op een BMW F 750 GS onder begeleiding van BERRT enkele hindernissen te overwinnen. Wil je hier graag aan meedoen? Houd dan het Facebookkanaal van BMW Motorrad Nederland goed in de gaten zodat je er straks als eerste bij kunt zijn.

TT esports
Dorna organiseert sinds enige tijd een officieel wereldkampioenschap eMotoGP en ook in Nederland wint het digitaal sporten (esports) aan populariteit! Om te zien of er in Nederland ook digitaal talent ‘rondrijdt’ organiseert TT Circuit Assen dit jaar tijdens MOTORbeurs Utrecht een virtuele racecompetitie waarbij bezoekers hun kunsten op het digitale asfalt van Assen kunnen laten zien. Daarbij zijn mooie prijzen te winnen. Zeker zijn van een plaats? Zorg dan dat je je op voorhand inschrijft via de Facebookpagina van TT Circuit Assen. Op de motorbeurs zelf zijn ook enkele wildcards te vergeven.

Uiteraard zijn ook dit jaar weer veel van de vertrouwde activiteiten terug in Utrecht. Zo is Non Stop weer van de partij met hun kleine elektronische motoren waarmee kinderen van 3 t/m 15 jaar zelf hun eerste meters op kunnen maken. Ook wordt deze editie weer de Custom Bike Show georganiseerd. Ben jij in het bezit van een echt pronkstuk, meld je dan snel aan via de website www.motorbeursutrecht.nl en wie weet steelt jouw machine de show.
Wie nu een kaartje koopt, schaft deze met flinke voorverkoopkorting aan. Scoor ze via de website www.motorbeursutrecht.nl online met € 3,50 korting en betaal nu slechts € 14,-.

KOM OP DE KOFFIE
Natuurlijk staan ook wij op de Motorbeurs. Je vindt ons dit jaar in het walHaLla, ofwel de importeurshal, waar je ook alle nieuwe motormodellen voor dit jaar kunt bewonderen. Vanzelfsprekend ben je van harte welkom voor een praatje en een lekkere bak koffie.

MOTORPARKING
Kom je met de motor naar de beurs? Dan kun je dit jaar, net als bij de vorige editie, je stalen ros in hal 3 parkeren op de overdekte en bewaakte motorparkeerplaats. Dichter bij de beurs kan gewoon niet. Stel je TomTom dus in op Vlissingenkade 1, 3521 AA, Utrecht.

PRAKTISCHE INFO
Openingstijden
Donderdag 14 februari: 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag 15 februari: 10:00 – 22.00 uur
Zaterdag 16 februari: 10:00 – 18:00 uur
Zondag 17 februari: 10:00 – 18:00 uur

Toegangsprijzen
Online verkoop
Dagkaart* € 14,-
Avondkaart** € 11,-
Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen en moeten begeleid worden door een volwassene.
Kaartverkoop aan de kassa
Dagkaart € 17,50,-
Avondkaart** € 13,-

*Deze prijzen zijn exclusief eenmalige transactiekosten van €1,-.
**De avondkaart is donderdag 22 februari te gebruiken tussen 16.00 en 21.00 uur. Vrijdag 23 februari is deze te gebruiken tussen 17.00 en 22.00 uur.

Parkeren auto
Jaarbeurs
P1 en P3: € 4,00 per uur met een maximum van € 20,00
P2 en P4: € 4,00 per uur met een maximum van € 16,00
Navigatieadres: Truus van Lierlaan, 3527 KZ, Utrecht
Navigatieadres P1: Graadt van Roggenweg 400, Utrecht
Navigatieadres P2 en P4: Truus van Lierlaan 1, Utrecht
Navigatieadres P3: Van Zijstweg 21, Utrecht
Rijdt u in een dieselauto van voor 01-01-2001 dan is het alleen mogelijk te parkeren op P2 omdat deze buiten de door de gemeente aangestelde milieuzone valt.
Utrechtse Bazaar (langs A2): € 10,00 incl. pendelbus

Trein
Combiticket (dagretour mét entree) 2e klas: €29,00
Combiticket (dagretour mét entree) 1e klas: €36,00
Meer informatie: www.motorbeursutrecht.nl

Lees meer over

BMW

Gerelateerde artikelen

Lezerstest 2024 BMW-modellen

Lezerstest 2024 BMW-modellen

23 mei, 2024

Veel nieuws op GS-front bij BMW dit jaar. Uiteraard was daar het nieuwe vlaggenschip, de R1300GS, maar de Duitse ...
Eerste Test BMW CE 02

Eerste Test BMW CE 02

29 februari, 2024

Het is geen motor, maar ook geen scooter. Nee, de elektrische CE 02 van BMW is een heuse ‘eParkourer’: een ...
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-