Win een meet&greet met Valentino Rossi in Assen

Gaat Valentino Rossi de komende TT in Assen zijn elfde overwinning op het Nederlandse circuit binnenslepen? Dat kun je de negenvoudig wereldkampioen natuurlijk het beste zelf vragen.

Hoogste tijd dus om een onderonsje te plannen met The Doctor zelf. De afspraak staat al. Zaterdag 29 juni na de derde vrij training rond de klok van 11.00 uur op het TT Circuit in Assen. Maar welke naar komt erbij te staan?

Doe mee en maak kans op een Meet & Greet met Valentino Rossi!

Misschien die van jou! Ja je leest het goed. Wij mogen, in samenwerking met Monster Energy en TT Circuit Assen, een Meet & Greet met Vale46 weggeven.

Wat je moet doen om daar kans op te maken? Heel simpel. Vul onderstaand formulier voor 24 juni 2019 in en je doet mee! Houd je mailbox maandag de 25e in de gaten, want dan maken wij de winnaar bekend. Let op, deze prijs in niet overdraagbaar. De naam die ingevuld wordt in het formulier is de naam die meedingt naar de meet & greet.

Persoonlijke gegevens

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.