Toeren

Route BMW Motorrad Days

Van vrijdag 6 tot en met zondag 8 juli worden in het Zuid-Duitse Garmisch-Partenkirchen de BMW Motorrad Days georganiseerd. Een mega-treffen waar jaarlijks ongeveer 30.000 motorrijders – de meeste uiteraard op een BMW – op af komen. Het hele weekend zijn er tal van activiteiten, zoals demorijden, toerritten, klassiekerritten, freestyle- en stuntshows, endurorijden. Daarnaast zijn er erg veel stands van toeleveranciers en reisorganisaties.
Mensen die naar Garmisch-Partenkirchen afreizen kunnen hieronder een leuke GPS-route downloaden, die MotoPlus-medewerker Tonny van der Spoel uitzette in samenwerking met MRO-reizen. Zowel de heen- als de terugreis is in twee delen. De heenreis begint in Venlo en het eerste deel van 524 km eindigt bij NH Hotel Heidenheim/Aquarena, Friedrich Pfennig Strasse 30, D-89518 Heidenheim (tel: + 49 7321 9800. Deel 2 van 215 km gaat dan van Heidenheim naar Garmisch.
De terugreis doet weer Heidenheim (236 km) aan en eindigt daarna in de buurt van Siegen (435 km). De gehele route is gebaseerd op vertrek op donderdag, zodat men op vrijdag op tijd in Garmisch kan zijn. De terugreis in de loop van zondag en daarna het grootste stuk op maandag. Maar uiteraard zijn er hotels genoeg onderweg, zodat men ook een eigen indeling kan maken of de terugrit in één keer kan doen.

 

Download routes

Toer overzicht

Bekijk meer routes in

Duitsland
Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-