Toeren

20e VMTC Motary toertocht

Voor de 20e keer verzorgden de Veluwse Motor Tour Club VMTC uit Ermelo en de Rotary uit die regio de Internationale VMTC-Motary toertocht. Een rit waaraan ruim 800 rijders deelnamen en waarvan de opbrengst zoals gebruikelijk geheel naar het goede doel ging. Uiteindelijk ging er eind mei 16.500 euro naar de International Child Support voor het welzijn van kinderen in ontwikkelingslanden (zie www.ics.nl).
De Motary wordt al twintig jaar georganiseerd door de Veluwse Motor Tour Club, afgekort VMTC, in warme samenwerking met de lokale Rotarians afdeling Ermelo/Putten. Vanwege het jubileumkarakter was er dit jaar niet voor één lange geheel verzorgde toerrit van circa 400 km gekozen, maar voor ‘een achtje’, met als episch centrum van de rit de manege van het Hippisch Verband in Putten. De ochtendlus (260 km) van de 20e Motary ging naar het noorden en de middaglus (120 km) naar het zuiden.
In MotoPlus 12 van 16 juni staat een leuk verslag van de twintigste VMTC Motary. En voor wie die tocht (of één van de twee etappes) zelf eens wil narijden: dat kan, want hieronder tref je de complete route aan, zowel op papier (in PDF-formaat) of als digitaal bestand voor je TomTom of Garmin navigatie.

Download routes

Toer overzicht

Bekijk meer routes in

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-