Persbericht

Voordeelhelmen start met pilot tweedehands motorkleding

Bijdragen aan een duurzamere wereld, dat wil VoordeelHelmen. Om die reden openen zij op 1 maart in Zwaagdijk hun eerste motorkleding-kringloop. Op deze afdeling vind je al motorkleding vanaf €15,-! Voor mensen die tweedehands motorkleding willen kopen of verkopen is dit een ideale uitkomst!

Veilig tweedehands motorkleding kopen

Sommige motorrijders beschouwen motorkleding als een deel van hun uitrusting waarop ze kunnen besparen. Anderen hebben hun budget volledig besteed aan een nieuwe motor en hebben weinig over voor de benodigde veiligheidsuitrusting, inclusief nieuwe motorkleding. VoordeelHelmen begrijpt dat motorkleding een investering is, en daarom bieden zij tweedehands motorkleding aan die zorgvuldig gecontroleerd is.

Voordelen voor iedereen

Een motoroutfit kan een flinke uitgave zijn. Vaak begint het bij een goede motorhelmen, maar dan heb je ook nog een jas, broek, handschoenen en laarzen nodig. Speciaal voor de beginnende rijders en (bij)rijders die niet vaak opstappen, verkoopt VoordeelHelmen Zwaagdijk per 1 maart tweedehands motorkleding. De kleding is scherp-geprijsd, wordt gecontroleerd door specialisten én is allemaal op één plek te vinden.

Ook de verkopende partij profiteert van een aantal flinke voordelen. Zo ontvang je een tegoedbon (50% van de verkoopprijs) op het moment dat de kleding verkocht wordt. Daarnaast draag je je steentje bij aan een circulair systeem én steun je ook nog eens een goed doel! De enige voorwaarde voor het inleveren van de kleding, is dat het in goede, complete staat verkeert.

Steun goede doelen met VoordeelHelmen

Niet alleen wordt er met de kringloopafdeling samen aan een duurzamere wereld gewerkt, maar doneert VoordeelHelmen bij elke verkoop 20% van de opbrengst aan een goed doel. De goede doelen zijn The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) en het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF).

De Distinguished Gentleman’s Ride zet zich wereldwijd in voor onderzoek naar prostaatkanker en de geestelijke gezondheid van mannen. Zij staan onder andere bekend om hun internationale motorrit met klassieke en vintage motoren. KWF werkt op 3 manieren aan het waar maken van haar missie: Het financieren en faciliteren van kankeronderzoek, het beïnvloeden van beleid en natuurlijk ook het delen van kennis.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...

Overig nieuws