Persbericht

Suzuki Ride Out Roadshow 2024

Suzuki maakt proefrijden op een droommotor wel heel toegankelijk tijdens de Ride Out Roadshow. Tijdens de unieke Roadshow-evenementen bij Suzuki-dealers verspreid door heel Nederland kunnen geïnteresseerden geheel gratis en vrijblijvend een proefrit maken op een Suzuki motorfiets naar keuze. Vrijwel alle modellen zijn aanwezig, inclusief modellen uit de V-Strom-, super sport en GSX-range. Inschrijven voor de Suzuki Ride Out Roadshow kan vanaf 14 maart op www.suzuki.nl.

Tijdens de Suzuki Ride Out Roadshow biedt Suzuki beginnende én ervaren motorrijders de kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de uitgebreide line-up van de Japanse motorfietsfabrikant. Tijdens dit unieke proefritevenement is het mogelijk om liefst 14 modellen van Suzuki uit te proberen. Aanmelden is heel eenvoudig. Geïnteresseerden boeken via de website van Suzuki vrijblijvend, makkelijk en snel een proefrit bij een Roadshow-evenement in de buurt.

V-Strom range

Onder meer de populaire V-Strom-familie is aanwezig, van de lichtvoetige en toegankelijke V-Strom 650, tot de veelzijdige nieuwe V-Strom 800 en V-Strom 1050 als ultiem vlaggenschipmodel in de Adventure line-up van Suzuki. Alle modellen staan klaar voor een eerste avontuur.

GSX en Hayabusa

Ook de GSX-range van Suzuki geeft acte de présence tijdens de Suzuki Ride Out Roadshow. Onder meer de sportieve en immens populaire GSX-8S en GSX-8R staan klaar voor een uitgebreide proefrit, net als de extra krachtige GSX-S950 en GSX-S1000, de sport-tour versie GSX-S1000GT en Suzuki’s allereerste crossover: de GSX-S1000GX. Het is zelfs mogelijk om te rijden op het absolute topmodel van Suzuki: de legendarische Hayabusa.

De Suzuki Ride Out Roadshow vindt vanaf 1 april 2024 wekelijks plaats op verschillende locaties door heel Nederland. Kijk voor informatie op  www.suzuki.nl/suzuki-ride-out-roadshow

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste indruk: Indian Scout

Eerste indruk: Indian Scout

17 april, 2024

Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

Overig nieuws