Nieuws

Triumph Triple Days

Vanwege de ‘aangepaste’ vorm van de Motorbeurs Utrecht 2021 brengt Triumph Motorcycles Benelux de Motorbeurs dit jaar naar de dealers. Bekijk de nieuwe product line-up in de showroom van onze dealers, inclusief de gloednieuwe Trident 660, de Tiger 850 Sport en een nog nader aan te kondigen model. Naast deze nieuwe modellen zijn er nieuwe Best of British promoties en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden voor de Triumph van uw dromen.

Binnen de dan geldende COVID-19-restricties zijn de consumenten van harte welkom bij de dealer om de nieuwste modellen te komen bekijken. De Triumph Triple Days vinden plaats in navolging op de Trident Preview Tour, waarbij de Trident en de Tiger 850 Sport al aan het grote publiek en de dealers werden getoond, alvorens deze in de showroom staan.

TRIDENT 660
Onlangs kondigde we de speciaal voor de snelle beslissers, exclusieve, TRIDENT 1st Edition aan. Deze SILVER ICE DIABLO RED Trident met het grote Triumph-logo op de tank en een scherpe basisprijs van € 9.095,- is voorzien van een 1st Edition accessoire-pakket met: 1st Edition-badge, flyscreen, lower belly panels, bar-end spiegels en finsihers, passenger grab rails en Bluetooth connectivity-kit met bevestigingsmodule. Voor dit 1st Edition-pakket betaalt de consument slechts € 660,- extra en is inclusief montage! De Trident 1st Edition is in een gelimiteerde oplage van 22 stuks vanaf eind januari verkrijgbaar in de Benelux, dus wacht niet te lang. Informeer bij de Triumph dealer naar de mogelijkheden. De TRIDENT is al beschikbaar vanaf € 8.995,-.

TIGER 850 SPORT
Naast de nieuwe Trident zal tevens de Tiger 850 Sport te zien zijn in de showroom tijdens de Triumph Triple Days. De Tiger 850 Sport is op 17 november aangekondigd en zal tegelijkertijd met de Trident, vanaf eind januari 2021, verkrijgbaar zijn bij de dealer. De Tiger 850 Sport is een echte allrounder en ontwikkeld op het laatste generatie Tiger-platform met alle dynamische stuureigenschappen waar de Tiger om bekend staat, gecombineerd met compleet nieuwe ‘tailor-made’ prestaties en specificaties voor nog meer toegankelijkheid en road adventures. De Tiger 850 Sport is in Nederland verkrijgbaar vanaf € 12.950,-.

NOG EEN NIEUW MODEL
Naast de nieuwe topmodellen als de Trident en de Tiger 850 Sport zal Triumph nòg een nieuwkomer laten zien tijdens de Triumph Triple Days. Dit model zal in januari worden aangekondigd. Tot die tijd is het een grote verrassing. Dit model zal op de volgende dagen bij de Triumph dealers te zien zijn:
22 januariMotoport Goes – Nobelweg 4, Goes
29 januari Roke Motors- Ondernemingsweg 9, Mijdrecht
30 januariTriumph Nijmegen (TLM)- Lagelandseweg 66, Nijmegen
5 februariMotorcentrum Rijen- Rijksweg 96, Rijen
6 februari Goedhart Motoren- Europaweg 1d, Bodegraven
6 februari Triumph Groningen- Oeverkruid 6, Groningen
12 februariMotorcentrum Eibergen- Nijverheidsstraat 12, Eibergen
13 februariMotorcentrum Bruurs- De Mossel 67, Noord-Scharwoude
13 februariBlom Motoren- ’t Koendert 4, Leusden

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws