Nieuws

Indian organiseert Custom Contest Project Scout Bobber

Indian Motorcycle Benelux organiseert dit jaar de Indian Motorcycle Custom Contest ‘Project Scout Bobber’. Een designwedstrijd waarbij de winnaar de kans krijgt een eigen droomversie van de Scout Bobber te creëren en deze te houden.

De wedstrijd is toegankelijk voor iedereen, van amateurs tot professionele motorbouwers uit de hele regio. Uiteindelijk worden er drie finalisten gekozen door een professionele jury. De winnaar zal gekozen worden door middel van een publieke stemming op Facebook.

De jury van ‘Project Scout Bobber’, die voor de moeilijke taak staat om de drie beste designs te kiezen voor de finale, bestaat uit:

• Fred Krugger, meervoudig wereldkampioen in het bouwen van custom motoren
• Ben Kennepohl, redacteur van Bigtwin Magazine
• Zoran Holtkamp, mede-eigenaar van Rusty Gold Motorshop
• Yvo Buziau, technisch dealersupport van Indian Motorcycle Benelux

Nadat de drie beste designs door de jury zijn gekozen, zullen de finalisten op 10 mei 2019 bekend worden gemaakt op de Indian Motorcycle Benelux Facebook pagina en in Bigtwin magazine. Daarna is het publiek aan zet. Zij krijgen tot 24 mei 2019 de taak te stemmen voor hun favoriete ontwerp. Zo beslist het publiek de winnaar, die beloond zal worden met een Scout Bobber in zijn eigen droomdesign.

De inschrijvingen voor de Indian Motorcycle wedstrijd: ‘Project Scout Bobber’ is per direct geopend. Alle custom motorbouwers uit Nederland en België zijn uitgenodigd om hun designs in te sturen. Insturen kan tot 15 april 2019. Alle details over hoe je je design naar ons toestuurt en de details over de regels en voorwaarden verbonden aan de wedstrijd vind je hier.

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.