Nieuws

Nieuwe website Continental motorbanden

PBG 2Wheel, de Nederlandse importeur van Continental motorbanden, heeft een compleet nieuwe consumentenwebsite gelanceerd. Op www.continental-motorbanden.nl is het volledige productgamma aan motor-, scooter- en bromfietsbanden te vinden dat Continental voor de Benelux-markt levert. Daarnaast geeft de website een interessante kijk in de keuken van Continental.

Naast de allernieuwste producten – zoals de ContiSportAttack 4, de ContiRaceAttack 2 en de TKC 70 Rocks – presenteert Continental op de nieuwe consumentensite een uitgebreid aanbod motorbanden. Uiteenlopend van banden voor de echte supersports tot aan de populaire allroads, het toersegment en de hardcore offroaders. Ook de liefhebbers van scooters en bromfietsen kunnen er terecht voor bijvoorbeeld het actuele ContiScoot- en ContiTwist-gamma, of de ContiGo bromfietsbanden. In een aantal gevallen wordt de geschreven informatie bovendien aangevuld door informatieve productvideo’s. Wanneer de keuze voor de geschikte Conti-band eenmaal gemaakt is, is het dichtstbijzijnde verkooppunt eenvoudig te vinden via de op de website geïntegreerde dealerlocator.

De nieuwe Continental motorbandenwebsite biedt echter meer. Zo is er bijvoorbeeld een uitgebreid overzicht te vinden van alle geavanceerde technologieën en rubbercompounds die Continental in haar producten verwerkt. En nog belangrijker, de voordelen die daaruit voortvloeien voor de gebruiker. De befaamde BlackChili Compound van Continental is er één van, maar vele andere technologieën zorgen gezamenlijk eveneens voor het hoogste niveau aan grip, handling, veiligheid en duurzaamheid.

Over duurzaamheid gesproken: www.continental-motorbanden.nl geeft bezoekers tevens handige tips om de levensduur en prestaties van banden te maximaliseren. Bijvoorbeeld met adviezen over bandenspanning en opslag, maar ook over de relatie tussen kilometrage en slijtage. Verder is op de nieuwe website van PBG 2Wheel het allerlaatste nieuws uit de wereld van Continental motorbanden te vinden.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin

en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.