Persbericht

Nieuwe importeur MUTT Motorcycles

Per 1 maart 2022 is SilverLine de importeur / distributeur voor MUTT Motorcycles in de Benelux. Het in IJsselstein gevestigde bedrijf van Mark Stroop neemt daarmee het stokje over van Black Flamingo Moto van Arjan van den Boom en Paul van Mondfrans Lindén, die zich volledig gaan richten op het customizen van motoren.

Het Britse MUTT Motorcycles is in Nederland nog niet zo bekend, maar is actief in een groot deel van Europa, Azië en Australië. MUTT Motorcycles is in 2013 in Birmingham opgericht door Benny Thomas en Will Rigg. Zij besloten na 15 jaar customizen van Harley-Davidsons, Indians en Triumphs een betaalbare custom te maken. Eentje die je makkelijk even pakt om de stad in te gaan of de bosweggetjes op te zoeken.

Met een oerbetrouwbaar en superzuinig 125cc Suzuki blok als basis, werd er een next-level custom motor gebouwd, met dezelfde high-end kwaliteit en vintage looks als de extreem dure creaties als voorheen. Maar dan voor nog geen € 4000,-!

Met namen als Mastiff, Fat Sabbath en Razorback zien de modellen er net zo gelikt uit als ze klinken. Sinds kort zijn er ook 250cc modellen leverbaar, en achter de schermen wordt gewerkt aan modellen met een grotere cilinderinhoud, én een elektrische variant. Ook levert MUTT Motorcycles een uitgebreide kleding- en accessoirelijn onder de naam House of the Unholy.

De styling is in alle gevallen ongeëvenaard. Een mix van klassieke zwart stalen frames, moderne LED verlichting, café racer zadels, aluminium spatborden, Monza-style tankdoppen, noppenbanden en minimalistische dashboards. Niet voor niets richt MUTT Motorcycles zich op de Cool Customer.

SilverLine is naast importeur / distributeur ook de enige officiële MUTT Motorcycles dealer in de Benelux. Geïnteresseerden voor een dealerschap kunnen zich melden bij Mark Stroop op telefoonnummer 030-2943515 of via info@silverline.nl. Voor meer informatie over de motoren kijk je op www.muttmotorcycles.com of op Instagram: @muttbenelux

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws