Persbericht

Helmenmerk LS2 start nieuwe distributie in Nederland

Het merk LS2 maakt momenteel een sterke groei door op de wereldwijde motor- en scooterhelmenmarkt. Door de samenwerking met Fifth Distribution gaat LS2 de markt direct bedienen.

Vertegenwoordiger Glenn Graafland gaat als agent bemiddelen tussen dealers en LS2. Hierbij wordt het nieuwe Europese magazijn in Barcelona (met een capaciteit van ruim 200.000 helmen) gebruikt als voorraad, ook voor Nederland. Deze directe marktbenadering voor Nederland is een logische stap, gezien LS2 dit al een aantal jaar met succes heeft geïmplementeerd in Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

LS2

Oprichter Arthur Liao begint in de jaren 90 de MHR helmenfabriek, en doet op dat moment enkel de productie voor andere merken. In 2007 werd LS2 gelanceerd wat binnen korte tijd een steeds groter succes is geworden. Vooral de laatste jaren groeit het bedrijf hard en telt het meer dan 1500 medewerkers over de hele wereld in momenteel 110 landen. Jaarlijks worden er meer dan 2.5 miljoen helmen geproduceerd waardoor het zich een top speler mag noemen. Inmiddels maakt LS2 naast helmen ook motorkleding, handschoenen, crossbrillen en laarzen.

Van betaalbare jethelmen tot FIM-gekeurde carbon helmen

Ten opzichte van alle andere helmenmerken onderscheid LS2 zich vooral door de goede prijs/kwaliteit verhouding en de sterke voorraadpositie gedurende het jaar. LS2 biedt een breed scala aan helmen waaronder verschillende modellen met volledig overklapbaar kinstuk, betaalbare jethelmen en FIM-gekeurde carbon integraalmotorhelmen. Ook in deze segmenten weten zij de prijs betaalbaar te houden.

Voor meer info: www.ls2helmets.com

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

Overig nieuws