Persbericht

Italdag tijdens Motorfest

Zet 18 september met stip in je agenda, op die dag wordt namelijk in samenwerking met de KNMV en de Italdag de eerste editie van het Motorfest georganiseerd op Papendal in Arnhem. Natuurlijk is Ducati Zaltbommel van de partij!

Zeg je Italdag, zeg je Ducati Zaltbommel. De Italdag is sinds 2008 uitgegroeid tot een van de grootste Italiaanse motorevenementen van Europa en trekt toeschouwers van ver over de landsgrenzen. Op een speciaal deel van het Papendalterrein is de voertaal op 18 september Italiaans en hebben de mooiste Italiaanse motormerken en hun merkenclubs zich verzameld met een keur aan fraaie classics, Italiaanse versnaperingen en livemuziek!

Ducati Zaltbommel

Ducati Zaltbommel ontbreekt uiteraard niet. Kom bijvoorbeeld langs in onze pop-up store of probeer een van onze Ducati’s tijdens de Try The Bike demotour. Altijd al eens op een Multistrada V4, Streetfighter V2 of Supermotard 950 willen rijden? Dit is je kans!

Ook de traditionele Ducati Zaltbommel Paso-dag vindt plaatst tijdens Motorfest 22, voor wie zich wil vergapen aan een bonte stoet van een van Massimo Tamburini’s wonderlijkste creaties.

Factcheck

Wie                 Motorfest 22/Italdag

Wat                 De gezelligste afslag van Nederland

Waar               Papendal, Arnhem

Wanneer         18 september 11.00-17.00u

Lid van een Italiaanse merkenclub of de KNMV? Dan is de entree gratis. Voor tickets of meer info kijk op motorfest.nl!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws