Persbericht

Zero opent Service Center in Nederland

Zero Motorcycles heeft een Factory Service Center geopend in haar hoofdkantoor in Nederland. Het doel is een betere ondersteuning te kunnen bieden aan de klanten via een groeiend dealernetwerk, aldus Zero Motocycles.

“We zijn erg blij met dit nieuwe Factory Service Center. Het benadrukt verder onze voortdurende steun aan de Europese markt.”, aldus Umberto Uccelli, Managing Director van Zero Motorcycles EMEA. “Dit programma heeft als gevolg dat Zero Motorcycles klanten een betere steun zullen krijgen met kortere wachttijden, kwaliteitsservice, -onderdelen en -accessoires bij de aflevering van de motorfiets. Dat sluit uit dat er enige wachttijd ontstaat wanneer dealers onderdelen bestellen en installeren voor hun klanten. Op die manier kunnen de nieuwe klanten er zeker van zijn dat ze de service en steun krijgen die ze verwachten en dat ze onmiddellijk met hun Zero op pad kunnen.”

Het Factory Service Center wordt bemand met professionelen die in staat zijn om technische assistentie te bieden voor het Europese dealernetwerk. Momenteel werken er vier voltijdse technici. Zero motorfietsen die besteld worden via het Factory Service Center programma zullen rijklaar afgeleverd worden, waardoor de dealers zelf geen extra onderdelen of accessoires – zoals bijvoorbeeld de Power Tank die een grotere actieradius biedt of een upgrade van het laadsysteem waardoor de vooruitstrevende 14,4 kWh batterijen in minder dan een uur volledig opgeladen zijn – zullen moeten bestellen en monteren.

Alle Zero motorfietsen zijn ontworpen, ontwikkeld en gebouwd in de Zero Motorcycles hoofdkwartieren in Scotts Valley, California. De producten worden verscheept naar het Factory Service Center in Zero’s hoofdkwartier in Noord-Scharwoude. Daar ondergaan de motoren een inspectie en worden ze uitgerust met de onderdelen die door de klant gekozen zijn. Daarna wordt de motor verstuurd naar de Zero Motorcycles dealer die op zijn beurt de motor overhandigt aan de klant. De dealer blijft verder instaan voor onderhoud en garanties.

Voor meer details over het Zero-gamma of om een dealer in je buurt te vinden, neem een kijkje op https://www.zeromotorcycles.com/nl-nl

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

Lezerstest Suzuki 2024-modellen

21 juli, 2024

Suzuki blaast de laatste jaren flink in de bus met talrijke nieuwe modellen en zelfs een compleet nieuw platform ...
Nieuwe roadster van Royal Enfield

Nieuwe roadster van Royal Enfield

20 juli, 2024

Royal Enfield breidt haar 450-platform uit met een nieuw model. De Guerrilla 450 is een roadster met de bekende ...

Overig nieuws