Nieuws

WayPoint nu ook in Hilversum

WayPoint, dé specialist in (vrijetijds)navigatie voor motorrijders, fietsers,  en wandelaars, opent op dinsdag 15 april een nieuwe vestiging aan de Neuweg in Hilversum. Voor eigenaren Eric en José Havinga is dit hun zesde WayPoint vestiging naast die  in Notter, Moordrecht, Vessem, Leek en Heerhugowaard. “Het doet me goed om nu ook een winkel in Hilversum te openen. Zo zijn we nog meer gps gebruikers in Nederland van dienst met een goed advies en de beste producten. Met vijf vestigingen door het hele land leek er sprake van een landelijke dekking, immers elke motorrijder maakt graag een ritje en dan is de afstand niet zo belangrijk, maar wanneer je aan het begin van het seizoen met je toestel terug wilt komen voor de jaarlijkse gratis APK of de nieuwste modellen eens wilt bekijken, dan lijken de afstanden steeds groter te worden. De vraag naar een vestiging in het midden van het land werd dan ook steeds luider”, aldus Eric Havinga.

José Havinga: “In onze ambitie de nummer één specialist in navigatie en communicatie van Nederland te blijven, helpen we graag zoveel mogelijk gps gebruikers zowel online (www.gps.nl) als in onze winkels. Uit een onlangs gehouden enquête hebben we gemerkt dat onze klanten het toch erg op prijs stellen WayPoint ook wat dichter bij huis te hebben. We hebben inmiddels 5 vestigingen verspreid over het hele land maar een witte vlek in het midden van Nederland. We weten dat de rit vanuit bijvoorbeeld Amsterdam of Utrecht naar één van de bestaande vestigingen nog behoorlijk tijdrovend kan zijn. Vandaar dat we zijn gaan zoeken naar een goede plek voor een zesde locatie. Die hebben we gevonden in Hilversum. Onze nieuwe winkel komt in het voormalige pand van de Gooische Golf & Country club op de Neuweg 207.

WayPoint in Hilversum gaat het volledige navigatie assortiment voeren maar ook het volledige assortiment van het Deense Outdoor merk Wolf Camper; functionele vrijetijdskleding en kampeerartikelen. Ook zal deze vestiging worden ingezet als cursuslocatie. Met deze nieuwe vestiging optimaliseren we onze landelijke dekking nog verder. Het is een volgende logische stap in de groei van WayPoint.”
WayPoint staat al 15 jaar bekend als specialist in recreatieve navigatie en communicatie toepassingen. Vanaf 15 april 2014 zijn er dus 6 vestigingen voor duidelijke demonstratie en advies over alles op het gebied van recreatieve navigatie en communicatie.

WayPoint Hilversum is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

World Ducati Week 2024

World Ducati Week 2024

16 juni, 2024

Van 26 tot en met 28 juli wordt de 12e editie van de World Ducati Week gehouden op het Misano World Circuit. ‘All ...

Overig nieuws