Nieuws

Voor toerders, van Yamaha

Een uitgebreide lijn motorfietsen, vraagt natuurlijk om bijpassende kleding, zo weet ook Yamaha. Speciaal voor toer- en allroadrijders hebben de Japanners daarom deze avontuurlijke, stijlvolle textielcombi in haar kledinggamma opgenomen, beschikbaar in twee versies: een lichte Adventure uitvoering met daarnaast de donkere Touring variant. Technisch gezien zijn beide outfits volledig identiek. De basis wordt gevormd door een praktische drielagen constructie met een uitneembare, hoog isolerende cyntix thermovoering en Humaex membraanjas, die het pak in combinatie met het uitgebreide ventilatiesysteem een echt vierseizoenen karakter verschaffen. De ergonomische snit met diverse stelmogelijkheden aan onder meer bovenarmen, boorden, taille en heup zorgen daarbij voor een lekker nauwe pasvorm.
Qua protectie vertrouwt de combi op CE-gekeurde protectoren bij knieën (in hoogte verstelbaar), ellenbogen en schouders. Rug en heupen worden door foam protectoren beschermd, die echter tegen meerprijs ook tegen CE-gekeurde exemplaren kunnen worden verruild. Wat betreft draagcomfort en praktisch gebruiksgemak kan de Yamaha combi onder meer terugvallen op een rijke hoeveelheid afsluitbare zakken (o.a. één binnenzak en een grote op de rug), een volledig rondlopende verbindingsrits en zacht gevoerde kraag.
De Touring en Adventure combi is per direct bij de officiële Yamaha-dealer verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL, voor een prijs van respectievelijk € 350,00 (jas) en € 280,00 (broek). Info: www.yamaha-motor.nl

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...

Overig nieuws