Productnieuws

Voor de sleutelaars

Goed gereedschap is het halve werk, luidt het gezegde. De waarheid als een koe, want niets vervelender dan slecht passende doppen die vervolgens schroeven en moeren van je motorfiets molesteren. Gelukkig hoeft een goede dopsleutelset niet de wereld te kosten, zo bewijst deze 94-delige set van het exclusief bij Louis verkrijgbare merk Craft Meyer, die tijdelijk wordt geleverd met 40% korting.

Basis van de set zijn een tweetal fijnvertande ratels met blokkeersysteem en ergonomisch gevormde handgreep. Verder bevat het onder meer 18 doppen in de gangbare maten (van 6 tot max. 32 mm), verschillende verlengstukken en adapters, een viertal lange doppen en een heel arsenaal aan bits (o.a. plat, kruis, dubbele kruis, torx en inbus). En niet te vergeten een schroevendraaier met 1/4″-dophouder met tal van passende bits voor het snellere sleutelwerk.

Een mooie complete set kortom, die er in een tweetal versies is, een metrische en inch. Beide worden geleverd in een robuuste koffer, waarin alles lekker overzichtelijk gerangschikt, zo zie je meteen wanneer er iets mist!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.