Productnieuws

Voor de sleutelaars

Goed gereedschap is het halve werk, luidt het gezegde. De waarheid als een koe, want niets vervelender dan slecht passende doppen die vervolgens schroeven en moeren van je motorfiets molesteren. Gelukkig hoeft een goede dopsleutelset niet de wereld te kosten, zo bewijst deze 94-delige set van het exclusief bij Louis verkrijgbare merk Craft Meyer, die tijdelijk wordt geleverd met 40% korting.

Basis van de set zijn een tweetal fijnvertande ratels met blokkeersysteem en ergonomisch gevormde handgreep. Verder bevat het onder meer 18 doppen in de gangbare maten (van 6 tot max. 32 mm), verschillende verlengstukken en adapters, een viertal lange doppen en een heel arsenaal aan bits (o.a. plat, kruis, dubbele kruis, torx en inbus). En niet te vergeten een schroevendraaier met 1/4″-dophouder met tal van passende bits voor het snellere sleutelwerk.

Een mooie complete set kortom, die er in een tweetal versies is, een metrische en inch. Beide worden geleverd in een robuuste koffer, waarin alles lekker overzichtelijk gerangschikt, zo zie je meteen wanneer er iets mist!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Stijlvol jasje van LS2

Stijlvol jasje van LS2

1 maart, 2024

LS2 ken je waarschijnlijk voornamelijk van haar helmen, maar de Spaanse firma heeft inmiddels ook een uitgebreid ...
Mail & Win: S100 Clean Pakket

Mail & Win: S100 Clean Pakket

29 februari, 2024

Zo, met de MotorBeurs Utrecht als officieuze aftrap van het nieuwe motorseizoen koud achter de kiezen, is de tijd ...

Overig nieuws