Nieuws

Test met ons het BMW GS-gamma!

Met de nieuwe R1300GS slaat BMW weer een slag in het zware allroad-segment en daarnaast zet de Duitse fabrikant voor dit modeljaar ook een nieuwe F900GS op de markt. Met beide nieuwe modellen kun jij ook rijden tijdens de speciale GS-lezerstest die we op vrijdag 26 april in samenwerking met BMW Motorrad Nederland organiseren!

Naast de R1300GS en de F900GS (waarvan eentje verlaagd) en F900GS Adventure (waarvan eveneens één verlaagde versie), zijn ook de G310GS, F800GS (waaronder een A2-versie en een verlaagde uitvoering) en de R1250GS in de Ultimate Edition present tijdens deze lezerstest. We hebben plek voor tien deelnemers, geef je dus snel op via onderstaand aanmeldformulier. Je mag ook een email sturen naar mail@motoplus.nl  o.v.v. Lezerstest BMW GS-modellen, met daarin vermeld de drie modellen van jouw voorkeur en vergeet ook niet je naam, leeftijd, huidige motor en telefoonnummer te vermelden.

We kunnen niet garanderen dat je ook daadwerkelijk met alle modellen van jouw voorkeur kunt rijden, maar proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden. Opgeven kan tot en met woensdag 17 april aanstaande.
  Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
  Direct toegang aanvragen
  Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

  Gerelateerd nieuws

  Eerste indruk: Indian Scout

  Eerste indruk: Indian Scout

  17 april, 2024

  Zon hoog aan de hemel, rechts van me het glinsterende wateroppervlak van de Stille Oceaan dat helemaal doorloopt ...

  Overig nieuws