Persbericht

RST en BELL aanwezig op MOTORbeurs Utrecht 2020

Bihr komt met de wereldmerken BELL Helmets en RST Rider Gear naar de MOTORbeurs in Utrecht! Bezoekers met een motorrijbewijs kunnen de 2020 collectie van deze merken proberen bij het testrijden op de nieuwe modellen van de aanwezige motormerken. De ‘Personal Shoppers’ van RST en BELL staan klaar om de testrijders van de juiste kleding te voorzien. Beide merken laten tijdens de Motorbeurs zien dat styling en veiligheid hand in hand kunnen gaan. Bevalt de kleding de testrijder goed dan kan deze bij Bergsma Motoren hal in 11 terecht voor mooie aanbiedingen en een gratis RST rugtas*. Deze mogelijkheid geldt ook voor alle andere bezoekers.

Zonder twijfel is het Amerikaanse BELL het meest iconische motorhelmen merk ter wereld. Vanaf het eerste uur zijn toonaangevende designs, hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technieken diep in het DNA genesteld. Of het nu gaat om autoracen, motorrijden of fietsen, BELL staat voor hoogwaardige kwaliteit en veiligheid.

Het bedrijf, dat in 1954 werd opgericht, heeft met zijn merk en producten de bewondering, het vertrouwen en de loyaliteit verkregen van vele kampioenen en amateurcoureurs over de hele wereld. BELL-oprichter Roy Richter heeft zijn leven gewijd aan het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is – en zijn grenzeloze visie is al bijna 60 jaar de richtlijn voor BELL.

Voor verschillende generaties zijn de helmen van BELL zeer speciaal en ondanks de vooruitstrevendheid is BELL trots op haar rijke historie en wordt het verleden niet uit het oog verloren. Diverse iconische modellen, zoals de Moto-3 en de Bullit, zijn tegenwoordig weer leverbaar en uiteraard volledig geüpgraded naar moderne veiligheids- en comfortstandaarden maar met het design dat het merk in de jaren groot heeft gemaakt.

RST is al meer dan 30 jaar gepassioneerd leverancier van hoogwaardige motorkleding en geldt al jaren het absolute nr. 1 merk in het motor gekke Verenigd Koninkrijk. Inmiddels wordt RST gedistribueerd naar meer dan 60 landen en heeft het een wereldwijde reputatie opgebouwd met haar hoogwaardige producten tegen zeer scherpe prijzen.

Dankzij de focus op veiligheid kon RST ‘Official Safety Partner’ worden van wereldberoemde evenementen als de North West 200 en de TT Isle of Man. Tijdens deze races ondergaan de RST-producten de ultieme test. Innovaties op het gebied van veiligheid zijn ontwikkeld samen met wereldtoppers zoals Ian Hutchinson (TT), Alex Lowes (WSBK) en Kenny Foray (FSBK). Deze innovaties zie je uiteindelijk terug in alle RST motorkleding en is dus beschikbaar voor iedere motorrijder.

Bihr is Europa’s grootste distributeur van onderdelen, accessoires, banden, en kleding voor motorfietsen, quads/ATV’s en scooters. De onderneming is in 1975 opgericht en is in meer dan 15 landen actief, waaronder Frankrijk. In dit land is Bihr al jaren marktleider. Het productaanbod omvat ongeveer 300 merken en 200.000 artikelen die via een netwerk van 14.000 dealers worden gedistribueerd. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door ruim 400 medewerkers, onder wie 70 In-house vertegenwoordigers en 40 klantenservicemedewerkers. Vanaf het allereerste begin is dit grote en buitengewone succes gebaseerd op een uitgebreide dienstverlening en een uitstekende logistiek. Met een totale opslagruimte van meer dan 40.000 m² verdeeld over 4 magazijnen kan Bihr vrijwel alle dealers in Europa binnen 24 uur bevoorraden.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Dainese D-air krijgt update

Dainese D-air krijgt update

30 november, 2023

Dainese is één van de absolute pioniers op het gebied van airbagtechnologie. In 2000 al presenteerden de Italianen ...
KTM laat het beest groeien

KTM laat het beest groeien

29 november, 2023

KTM’s Super Duke was al bepaald niet schraal bedeeld qua cc’s, maar de 2024-versie groeit ook nog eens een ...

Overig nieuws