Nieuws

Rev’It for the ladies

Met de Sand heeft Rev’It al ettelijke jaren een populaire, avontuurlijk gesneden combi in huis voor haar mannelijke clientèle. De vrouwelijke echter, die werden op dit vlak een beetje vergeten. Verleden tijd, want komend jaar prijkt ook de Sand Ladies in de prijslijst van de Nederlandse motorkledingspecialist. Uiteraard met nagenoeg dezelfde toeters en bellen als de herenvariant, maar dan speciaal toegesneden op het vrouwenlichaam, wat zich onder meer vertaalt in een meer getailleerde snit.
De combi van 500D textiel kent een drielaagse configuratie met een uitneembare thermovoering en membraamjas en  heeft een rijke protectorenuitrusting voor alle belangrijke plaatsen (ook heup), met uitzondering van het rugpand, waar enkel ruimte is gemaakt voor een optionele Seesoft Level 2 beschermer. Verdere specificaties zijn onder meer een rondlopende verbindingsrits, wijdtestelmogelijkheden aan boven- en onderarmen, taille, kuit en heup, diverse reflecterende delen, voorbereiding op het Connector high visibility vest en Challenger koelvest en diverse ventilatieopeningen.

Een mooi totaalplaatje, dat in vier kleuren (broek in twee) verkrijgbaar is. Het matenspectrum loopt van 34 tot en met 46, waarbij de broek er eveneens in korte- en lengtematen is. En de prijs? Respectievelijk € 329,99 voor de jas en € 249,99 voor de broek. Info: www.revit.eu

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws