Nieuws

Reportage Bikers’ Classics

De welbekende en geliefde kletterende tweetakt gassalvo’s weergalmen over het parcours en lokale, grijsblauwe rookwolkjes stijgen hier en daar op uit het hart van de goed gevulde paddock. De Bikers’ Classics is terug, mét publiek. Het resulteert in een tweedaags race-festijn voor alles dat rookt en stinkt.

Naast de legendarische motoren zijn er ook twee legendarische coureurs uit het verleden aanwezig bij de Bikers’ Classics: drievoudig Superbike-wereldkampioen Troy Bayliss en Didier De Radiguès. Ze kijken hun ogen uit, net als het publiek. Een Segoni Laverda, Yamaha RD250 en RD350, Honda CB175 en een Kawasaki ZRX, alles komt voorbij op de Bikers’ Classics. Naast de klassiekers zijn er ook wat moderne uitzonderingen op de regel zoals de Ducati Panigale V2 Bayliss. De eigenaren van deze speciale Duc’s hadden tijdens het evenement een Meet & Greet en fotosessie met ‘the man himself’. Een mooie afsluiter van het evenement.

Benieuwd wie en vooral wat we nog meer troffen op de Bikers’ Classics op Spa? Je leest én ziet het natuurlijk in MotoPlus 16/2022. Elke twee weken helemaal up-to-date blijven met het laatste nieuws, de meest uitgebreide testen, onderhoudende reportages en sprekende reisverhalen? Kan, gewoon even hier klikken…

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Overig nieuws