Premium

Reizen Rijn, Lahn en Moezel

De herfst, tijd van wind en regen. Dan met de motor op pad klinkt niet meteen heel aantrekkelijk. Toch zou het wel eens een van de mooiste tochten van het jaar kunnen worden. Een trip door het bontgekleurde landschap rond de Moezel, Rijn en Lahn laat in ieder geval zien dat de herfst ook bijzonder fraaie kanten heeft!

De omstandigheden hadden niet beter gekund. Vier dagen vrij, vier dagen zon. Bovendien zijn de wegen verlaten, is de hemel strakblauw en zijn de bladeren aan de bomen gehuld in een breed pallet aan kleuren, waarin het groen grotendeels ontbreekt. Alsof de natuur nog één keer zijn stinkende best doet om ons te verrassen, voor het overwegend grijs van de winter een paar maanden het uitzicht domineert. We banen ons in vier dagen een weg door de regio, over kleine, kronkelende straatjes, langs burchten en kastelen en door karakteristieke vakwerksteden.

Ruim 550 kilometers rollen er onder de banden van onze twins door, elk meer dan de moeite waard. Hoef je niet van ons aan te nemen, rij de route gewoon zelf na. Benieuwd wat je allemaal tegenkomt, ga dan nu naar de winkel voor  MotoPlus 19/2021, met daarin een prachtig reisartikel over deze fascinerende herfsttour.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 49,50

Overig nieuws

Motoplus als app?

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op het ios icon icoontje onderaan en klik daarna op Zet in beginscherm.

Om deze webapp op je telefoon te installeren, klik dan op de drie bolletjes rechtsbovenin
Motoplus app
en klik daarna op Toevoegen aan startscherm.