Premium

Producttest 7 leren combi’s

Voordelig geprijsde leren combi’s zijn nog altijd ontzettend populair. Ze zijn makkelijk, comfortabel en verkrijgbaar in uitbundig gekleurde varianten. Maar veiligheid boven alles, daarom laten zeven combi’s zien of ze de spagaat tussen comfort en veiligheid waar kunnen maken.

Laten we eerst de deelnemers eens aan u voorstellen: de Alpinestars GP Force Chaser, Büse Mille, Held Street/Rocket 3.0, iXS Sport LD RS-800, Spidi Laser touring en Vanucci VSJ-2 en ART.X1. Voor het testen van de deelnemers blijven we op de openbare weg. We rijden in het zadel van een Suzuki GSX-S1000 en BMW S1000RR highspeed op de (Duitse) snelweg, een snel rondje over secundaire wegen en de testrijders wisselen onderling ervaringen uit om zo tot de juiste conclusie te komen. In totaal zijn er over vier categorieën 100 punten te verdienen. Bij ‘uitrusting en afwerking’, ‘pasvorm’ en ‘draagcomfort’ vallen elk 20 punten te verdienen, bij het criterium ‘veiligheid’ de overige 40.

Genoeg over de uitleg, tijd om op pad te gaan met de zeven lederen combi’s. Wie weet te overtuigen en welk pak maakt het meest geslaagde compromis tussen de genoemde categorieën? Lees het, samen met uiteraard nog veel meer, in MotoPlus 19/2021. Liever elke twee weken een nieuwe MotoPlus-editie op de deurmat? Kan uiteraard ook, klik dan even hier.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws