Premium

Praktijk: Uitrusting voor avonturiers

Lange avontuurlijke motorritten vereisen in de praktijk enige voorbereiding, en dan nog is er achteraf vaak enige discussie. Zo’n woordenwisseling maakt meteen duidelijk wat er goed ging, wat beter had gekund, wat nuttig was en wat de volgende keer thuis kan blijven. Je kunt jezelf helaas niet tegen alles beschermen, maar wel degelijk op alles voorbereiden.

Een beetje degelijk plannen is kortom noodzakelijk om tijdens je reis niet voor vervelende verrassingen te komen staan. Alles begint natuurlijk met een goed onderhouden, in goede staat verkerende motorfiets, maar daarmee alleen ben je er nog lang niet. Je wilt immers warm en comfortabel op de motor zitten, lekker kunnen slapen en fatsoenlijk kunnen eten onderweg. Allemaal zaken om vooraf rekening mee te houden. Ieder heeft zo zijn voorkeuren en er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, daarom delen in de nieuwste MotoPlus drie motorrijders hun reiservaringen, geven praktische en beproefde tips. Deze variëren van geschikt technisch ondergoed en de comfortabelste slaapplaatsen tot de meest zinvolle inhoud van een EHBO-kit.

Niet alleen die persoonlijke tips komen aan bod, we schotelen je ook innovatieve producten voor die avontuurlijke reizen beter of in ieder geval kleurrijker maken. En uiteraard krijg je ook allerlei praktische tips over bijvoorbeeld het onderbrengen van bagage, de juiste bandenkeuze en het preparen van je motor. Nieuwsgierig? Ga dan nu naar de winkel voor in MotoPlus 4/2022!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws