Nieuws

Noppennieuws 6 – 2015

Vrijdag 4 december ligt Noppennieuws 6 in de winkel en bij de abonnees thuis in de brievenbus. In dat nummer kijken we terug op de mooie Motocross of Nations in Ernée. Kort na die wedstrijd mocht onze testrijder Toine van Dijk rijden met de fabrieks-KTM’s en fabrieks-Husqvarna’s. Hij mocht zelfs de 2016-GP-motor van Max Nagl testen! Zijn bevindingen lees je dus in Noppennieuws 6.

Verder brengen we een test van de nieuwe Suzuki RM-Z250, gaan we dieper in op de nieuwe KTM luchtvoorvork en kijken we op de testbank van Rille Ehnberg naar het effect van de Twin Air Powerflow Throttle Body Kit.

We interviewden Etienne Bax over zijn zijspancross-wereldtitel en over zijn plannen voor 2016. Ook spraken we met Martijn Fischer, de acteur die lange tijd de glansrol van André Hazes vertolkte en een fervent offroad-liefhebber blijkt te zijn. We blikken vooruit naar de Dakar-rally en gingen zelf op pad naar Marokko met de prachtige Atlas Desert Challenge van Gerjan Leppink en reden ietsje dichter bij huis met Koos van Geene mee in midden-Frankrijk. In Mannen van Staal komt Anne Kies aan het woord. De onverzettelijke Fries was jarenlang een enduro-topper en was daarna één van de eerste Nederlandse Dakar-rijders.

Noppennieuws-abonnee ben je al voor 25 euro per jaar, klik hier om een abonnement af te sluiten en komend jaar niets te missen op motocross-gebied.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws