Nieuws

Noppennieuws 4 – 2017

Op vrijdag 28 juli ligt Noppennieuws 4 in de winkel en in de brievenbus van de abonnees. In Noppennieuws 4 testen we onder meer de compleet nieuwe Yamaha YZ450F, de nieuwe 2018 Beta enduromotoren en de Husqvarna TE250i en TE300i enduro-tweetakten met injectie.

Daarnaast volgen we de noppensport op de voet, met mooie verslagen van de laatste MXGP’s en MX2 GP’s, waarbij Jeffrey Herlings de weg naar het podium weer heeft gevonden. Ook zien we dat de titelstrijd in het WK zijspancross zich toespitst op één Frans team en twee Nederlandse teams, waarbij die laatsten (Bax en Willemsen) onlangs de behaalde WK-punten van de Franse GP echter kwijtraakten omdat ze geen reglementaire benzine in hun dikke Zabel-tweetakt gebruikten!

Ook waren we bij de laatste Dutch Masters of Motocross op de Zwarte Cross in Lichtenvoorde, en maakten we verslagen van het EK en WK enduro, de WMX, EK motocross en het ONK trial. Bij de Erzberg Rodeo zagen we de Spanjaard Gomez verrassend winnen.

In Lochem bezochten we het EK classic cross en zagen we veel ‘crosse knarren’ rondrijden. Ook bezochten we in Eenrum een grasbaanwedstrijd, met speciale aandacht voor de shorttrack-klasse op hun omgebouwde crossmotoren. We wijden ook een mooi artikel aan een avontuurlijke motortrip in Senegal en Gambia (Dakar 2 Dakar) en gingen bij de supermoto eens op bezoek bij alle dames in de nieuwe damescup. In Mannen van Staal ditmaal ook aandacht voor de baansport met Henk Steman.

Noppennieuws 4 ligt vanaf 28 juli in de winkel en kost €4,99. Voor 25 euro heb je al een jaarabonnement en krijg je het blad zes keer per jaar thuis in de brievenbus. Kijk daarvoor op www.noppennieuws.nl.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Draadloos Q12 laden op de motor

Draadloos Q12 laden op de motor

12 juli, 2024

Het stroomdraadje is vaak de zwakke schakel als je een mobiele telefoon als navigatieapparatuur gebruikt. Peak ...

Overig nieuws