Nieuws

Noppennieuws 3 – 2016

Vrijdag 3 juni verschijnt Noppennieuws 3 – 2016. In dat nummer lees je de eerste test van de nieuwe KTM EXC-enduromodellen. Ook reden we met de TM enduro’s van Lucas Dolfing en Rik Vierhuizen, terwijl we in Spanje de nieuwe Honda 4Ride aan de tand konden voelen en in Amerika bij de presentatie van de nieuwe KTM jeugdcrossmotoren waren.

Uiteraard brengen we verslag uit van de MXGP en MX2 GP motorcrossen, plus de WMX en EMX. Ook volgen we de nieuwe EnduroGP na de eerste drie wedstrijden in Marokko, Portugal en Griekenland, net als de finale van de AMA Supercross.

In een uitgebreid interview komen we meer te weten van MXGP-rookie Tim Gajser, die vriend en vijand verrast in de koningsklasse van de motocross. Ook spraken we met Antti Pyrhönen, die het MXGP Husqvarna-fabrieksteam runt voor teambaas Kimi Raikhönen.

In het techniekverhaal bekijken we wat er komt kijken bij het stellen van de kleppen bij een moderne viertakt. Verder reden we met een enduromotor achter Marcel Davids aan in Noord-Spanje en in de serie Mannen van Staal komt de carrière van Sylvain Geboers aan bod, die na zijn eigen loopbaan in de motocross jarenlang het Suzuki-fabrieksteam runde, wat hij zojuist heeft overgedragen aan Stefan Everts.

Noppennieuws 3 ligt vanaf vrijdag 3 juni in de winkel. En abonnement kost slechts 25 euro per jaar en kun je hier afsluiten.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

Noppennieuws 4: nú in de winkel!

25 juli, 2024

Op vrijdag 25 juli verschijnt Noppennieuws 4 en daarin staan onder meer drie mooie testen. Zo reden Toine van Dijk ...
Royal Enfield verlaagt prijzen

Royal Enfield verlaagt prijzen

23 juli, 2024

Royal Enfield let deze zomer op de kleintjes. Het verlaagt de prijzen van zijn modellen met € 400,- tot € 650,-. ...

Overig nieuws