Nieuws

Noppennieuws 2-2022

Op vrijdag 25 maart verschijnt Noppennieuws 2-2022 en daarin kijken we uiteraard terug naar de opening van het MXGP-seizoen, het EMX & WMX èn de Dutch Masters of Motocross. Verder volgden we in Argentinië de SARR-rally, wat in feite een voortzetting is van de oude Dakar-rally toen die nog in Zuid-Amerika werd verreden. In de AMA supercross zagen we dat Eli Tomac het heft steeds nadrukkelijker in handen neemt, en in Le Touquet reed onze columnist Lars van Berkel naar een prachtige derde plaats in de grootste strandcross ter wereld.  En dan togen we ook nog naar Holten voor de start van het ONK enduro-seizoen.

Het blijft natuurlijk niet alleen bij sport, zo stappen we onder meer in het zadel van vier AJP enduromodellen, waaronder dat van de prachtige PR7 rallymachine is. Ook gaan we dieper in de ergonomie van een crossmotor: wat valt er allemaal te verstellen om de motor helemaal naar je eigen hand te zetten? Verder hebben we tien heuptasjes getest: voor veel enduro- en offroad-rijders nog altijd een onmisbare redder in nood voor het meenemen van wat handgereedschap voor het geval je stil mocht vallen met pech.
In Noord-Holland keken we onze ogen uit bij de fraaie verzameling crossmotoren van Rob Peetoom, en in Italië mochten we een kijkje nemen in de fabriek waar de Sidi-laarzen worden gemaakt.
In ‘GP van Toen’ blikken we ditmaal terug op de extreem modderige 250cc Grand Prix in Heerlen 1984. Het circuit ‘Het Hellegat’ deed zijn naam dat jaar alle eer aan. En in ‘Mannen van Staal’ komt tenslotte de crosscarrière van Edwin Evertsen uitgebreid voorbij.

Noppennieuws 2 is vanaf vrijdag 25 maart verkrijgbaar in de betere boekhandel en bladenkiosk (klik hier voor de verkooppunten). Online een los exemplaar bestellen kan ook, klik daarvoor hier (het blad wordt dan thuisgestuurd). Abonnees ontvangen hem uiteraard automatisch thuis in de brievenbus. Nog geen abonnee? Voor slechts € 29,95 per jaar mis je geen enkel nummer meer: kijk snel op www.noppennieuws.nl en wordt abonnee!

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws