Nieuws

Noppennieuws 2 – 2016

Het is geen grap, maar op vrijdag 1 april verschijnt Noppennieuws 2 – 2016, waarin uiteraard veel aandacht voor de start van het cross-seizoen, met verslagen van de eerste GP’s en de eerste ONK’s. Verder bezochten we de eerste ONK en EK enduro en spraken we tijdens het Nitro Circus in Arnhem met Travis Pastrana over de verschillen tussen een freestyle-show en een motorcross. Pastrana heeft op dat vlak recht van spreken, aangezien hij in 2000 samen met Ryan Hughes en Ricky Carmichael het Amerikaanse team vormde dat de Motocross of Nations won in Saint-Jean ‘d Angely.

Verder bezochten we de ontwikkelingsafdeling van KTM en keken we rond bij S100, de Duitse fabrikant van kettingspray en motorreinigers. Alex van den Broek testte samen met zes jeugdige trialtalenten de nieuwste trialmotoren van Montesa, Ossa, Scorpa, Sherco, TRS en Vertigo.

Verder spraken we voor deze nieuwe Noppennieuws met Clement Desalle en Calvin Vlaanderen, twee GP-crossers voor wie het nieuwe seizoen slecht begon. En fotograaf Ray Archer kreeg in Qatar alle belangrijke MXGP-machines voor de lens. In Mannen van Staal ditmaal ook aandacht voor een trialtopper van weleer: René Opstals. De nu in Noord-Holland woonachtige Limburger reed in het begin van zijn carrière meestal onder een valse naam, omdat hij nog te jong was om aan wedstrijden deel te nemen.

Noppennieuws 2 ligt vanaf 1 april in de winkel. Een jaarabonnement kost slechts 25 euro en daarvoor ontvang je Nederlands grootste offroad-magazine zes keer thuis in de bus. Klik hier om een abonnement te nemen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws