Nieuws

NOIZEZZ aanwezig op MOTORbeurs Utrecht 2024!

Motoren en geluid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Echter, het geluidsniveau bij motorrijden overschrijdt vaak de grens waarop gehoorschade kan ontstaan. Dit geldt voor zowel recreatief motorrijden als motorsporten op twee- en vierwielers, ook voor toeschouwers. Naast het geluid van de motor, heeft de motorrijder ook te maken met schadelijke effecten van windruis. Bij hoge snelheden of lange ritten kan het geluid en de windruis leiden tot vermoeidheid en hoofdpijn, en op lange termijn kan dit tot gehoorschade leiden.

NOIZEZZ heeft speciale motoroordopjes ontwikkeld, zodat je optimaal kunt genieten van motorsport of motorrijden zonder je gehoor te beschadigen. De PF-filters in de oordoppen filteren schadelijk geluid, maar laten de beleving intact. De oordopjes steken niet uit, zodat je ze comfortabel onder je helm kunt dragen. Geniet van je motor, blijf alert op je omgeving en blijf je vrienden verstaan, terwijl je je gehoor beschermd.
Kom langs bij onze stand in hal 8 op de MOTORbeurs in Utrecht en laat je aanmeten voor jouw set op maat gemaakte oordoppen!

Noizezz Gehoorbescherming

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Video: 120 jaar FIM

Video: 120 jaar FIM

26 februari, 2024

De Federation Internationale de Motocyclisme (FIM) bestaat 120 jaar en viert dat met een acht minuten lange film ...

Overig nieuws