Nieuws

MotoPlus Lezersreis Las Vegas: nog een paar plekken vrij!

Op 8 juni vertrekken we samen met Travel2Explore voor een 10-daagse motorreis naar Las Vegas en omgeving. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dus snelle beslissers kunnen nog aanhaken!

Wat kun je verwachten? Het fascinerende Las Vegas uiteraard, maar nog veel meer. Wat te denken van het Zion National Park, waar we langs oprijzende wanden en hellingen rijden om ons vervolgens te vergapen aan de rode en bruine zandsteen rotsen van Bryce Canyon. We rijden over B-wegen en door kleine dorpjes naar Lake Powell, om aan het einde van de dag de zon onder te zien gaan in Monument Valley. We bevinden ons dan in het reservaat van de Navajo-indianen en dit landschap doet echt denken aan oude western films. Uiteraard mag in deze fantastische reis ook de Grand Canyon niet ontbreken. Bij mooi weer proberen we zelfs een rondvlucht met helikopter over dit indrukwekkende natuurmonument te maken. Via Flagstaff aan de Route 66 rijden we aansluitend door de bossen over de prachtige 89A naar Sedona, om aan het eind van de dag weer langs de Route 66 te slapen in Williams. In de staat Arizona ligt het nog meest authentieke stuk van de originele Route 66 en de laatste rijdag naar Las Vegas nemen we uitgebreid de tijd om hier de sfeer van weleer door onze helmen naar binnen te snuiven. Eenmaal terug in Las Vegas hebben we nog een nacht feestvieren voor de boeg, waarin we onze fascinerende reis door dit deel van Noord-Amerika nog eens uitgebreid de revue laten passeren. 

Er wordt gereden met Harley-Davidsons (type naar eigen keuze) of een Honda GoldWing of BMW R1200GS op aanvraag en tegen meerprijs. 

De normale prijs voor deze reis bedraagt € 2.695,- p.p., maar voor deze speciale gelegenheid is dat € 2.495,- p.p.*. Een duopassagier betaalt € 1.860,-.

*deze prijs is incl. retourvlucht Amsterdam – Las Vegas, alle overnachtingen op basis van tweepersoonskamer in hotel/motel, huur Harley-Davidson, basis WA-verzekering en aanvullende VIP-verzekering motor, tol, reisbegeleiding, Unigarant Noord-Amerika verzekering, compleet programma, transfers vliegveld – hotel en v.v., entree Nationale Parken, volgauto, bagagevervoer. 

Meer informatie en aanmelden**: https://www.travel2explore.com/Motorreizen/USA/Las-Vegas.htm

**Gebruik bij een aanmelding de actiecode: MPLV15

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws