Nieuws

MOTOPLUS 9 – 2017

Op vrijdag 28 april, daags na Koningsdag, verschijnt MotoPlus 9 en dat is meteen een lekker stukje leesvoer voor als je de dag na Koningsdag vrij hebt genomen. Zo rijden we in Spanje de eerste meters met de nieuwe Honda CB650F en CBR650F en maken we op Sardinië kennis met de relaxte Yamaha SCR950. In een uitgebreide vergelijkingstest komt de naakte middenklasse in actie. De Kawasaki Z650, Suzuki SV650 en de Yamaha MT-07 onderstrepen in dit spannende treffen nog maar eens dat je in die klasse een heel serieuze motorfiets voor weinig geld koopt en dat zetten ze kracht bij met klinkende scores. Dat doet ook de nieuwe Kawasaki Z900 in een Toptest. Hebben we met deze naked de best Kawa ooit te pakken? Ook maken we in MotoPlus 9 kennis met de nieuwe Dunlop Sportsmart 2 Max.

In drie jaar tijd trok Leonie Sinnige met haar partner de wereld rond. In vijf delen volgen we het stel op hun avontuur van ‘Amsterdam to anywhere’. In MotoPlus 9 het eerste deel, Libië. Vingers aflikken, is het bij het zien van de Blue Shark, een vette special op basis van een Ducati Panigale R.

Met een allroad onder je kont wil je natuurlijk ook een textiel combi, waarmee je zowel op het asfalt en bij voorkeur ook in het terrein nog een beetje uit de voeten kunt. In MotoPlus 9 testen we 11 van deze combi’s in het prijssegment tot 1.000 euro. In de occasionrubriek zetten we de spotlights op BMW’s R nineT, die inmiddels ook volop als occasion wordt aangeboden. En in Mijn Trots laat Henk Oskam zijn tot Adventure verbouwde BMW R1200GS zien.

En uiteraard waren we ook bij de MotoGP-race in het Amerikaanse Austin, waar Marc Marquez voor het eerst dit seizoen zegevierde en Valentino Rossi de leiding in de WK-stand overnam. Alle ins & outs lees je in MotoPlus 9. In dit nummer ook aandacht voor de nieuwe Yamaha R3 Cup, waarvan MotoPlus mediapartner is.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 9 wilt lezen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws