Nieuws

MOTOPLUS 9 – 2015

Op vrijdag 1 mei ligt MotoPlus 9 in de winkel en in de bus en daarin schotelen we je opnieuw een aantal eerste testen voor. We waren in het Franse Nice voor de eerste kennismaking met de nieuwe MV Agusta Turismo Veloce 800, MV Agusta’s interpretatie van een toermachine. Op het Italiaanse Misano stond de nieuwe Aprilia RSV4 APRC RF voor ons klaar en op en rond het Spaanse Calafat reden we met de eveneens nieuwe Yamaha YZF-R3. Verder zetten we in MotoPlus 9 een trio driecilinders naast elkaar: de MV Agusta Stradale 800, de Triumph Tiger 800 XRx en de Yamaha MT-09 Tracer. Machines waarmee je kunt keten maar ook heerlijk relaxed kunt toeren. Ook rijden we kort met een de speciale uitvoering van Kawasaki’s Z800, de Barracuda.

In de Franse Cevennen zien we de lente ontluiken in een prachtig reisverhaal en in MotoPlus 9 interviewen we Harald Denzel, bekend van de Grosser Alpen Strassen Führer, de bijbel voor motorrijders die de Alpen willen verkennen. En bij Star Twin in het Gelderse Loenen waren we bij de jaarlijkse Koningsasserdag.

In een uitgebreid techniekartikel staan we stil bij alles wat er komt kijken bij het reviseren van een voorvork, terwijl er in een uitgebreide praktijktest negen sportieve textiel combi’s voorbij komen. Moeilijk een gebruikte motor vinden met het A2-rijbewijs? Reden temeer om MotoPlus 9 er bij te pakken, want hierin brengen we een uitgebreid A2-occasionoverzicht. In de rubriek Mijn Trots laten Anno en Yvonne Loef hun prachtige BMW café racers zien.

Uiteraard ontbreekt ook een portie motorsport niet in MotoPlus 9. In Assen zagen we Michael van der Mark naar de twee fantastische derde plaatsen rijden in het WK Superbike, terwijl Valentino Rossi in Argentinië opnieuw de sterkste was in de MotoGP.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 9 wilt lezen. 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws