Nieuws

MOTOPLUS 8 – 2015

Op vrijdag 17 april ligt MotoPlus 8 in de bus en in de winkel. Hierin gaan we op pad met twee-, drie- en viercilinder nakeds, de BMW R1200R, de Triumph Speed Triple en de Honda CB1000R. Kille keuzes of een kwestie van karakter? Verder stappen we op de nieuwe KTM 1290 Super Adventure, die in een Toptest mag laten zien of BMW’s R1200GS Adventure zich zorgen moet gaan maken. Het MotoPlus Lezerpanel kon ook weer in actie komen en trok er op uit met Kawasaki’s Z-serie: de Z800 en Z1000 in Performance Edition en de Z1000SX in de Tourer-uitvoering.

De Allgau is een prachtige streek in Zuid-Duitsland, die de meesten van ons niet kennen maar waarschijnlijk wel eens doorheen zijn gereden onderweg naar de Alpen. In MotoPlus 8 verkennen we dit gebied, dat rijk is aan meren en indrukwekkende uitzichten op de Alpen, eens wat beter en dat blijkt meer dan de moeite waard. Ook zetten we 14 systeemhelmen naast elkaar in een uitgebreide praktijktest. Triumph’s Speed Triple komt voorbij in onze occasionrubriek en Fried Anepool laat in Mijn Trots zijn mooi gerestaureerde Yamaha XS650 zien.

En uiteraard ook de nodige motorsport in MotoPlus 8. In het Spaanse Aragon waren we bij de derde ronde van het WK Superbike en in het Amerikaanse Austin bij de tweede MotoGP-race van het seizoen.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 8 wilt lezen.

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws