Nieuws

MOTOPLUS 7 – 2015

Op vrijdag 3 april verschijnt alweer de zevende MotoPlus van deze nieuwe jaargang en dat is met de Paasdagen in het vooruitzicht een lekker dik nummer met 116 pagina’s. En in MotoPlus 7 opnieuw veel motornieuws. Zo rijden we met de langverwachte Suzuki GSX-S1000, die in het zuiden van Spanje ijzersterk voor de dag komt, en met de Kawasaki Z300, ook een naked maar dan voor het A2-rijbewijs. In een duel om de keiharde punten zien we wederom een Suzuki en Kawasaki: de V-Strom 650 en de Versys 650. Wordt de hegemonie van de V-Strom in de lichtste avonturiersklasse doorbroken? Verder laat de nieuwe Yamaha MT-09 Tracer in een Toptest zien wat hij waard is, rijden we kort met de Mash Seven Fifty, een lichte retro-bike, en lees je welke motoren er winnen in de verkiezing Europe’s Motorcycle of the Year 2015 en wie de Ducati Scrambler heeft gewonnen, die we bij deze verkiezing verloten.

In MotoPlus 7 volgen we opnieuw Nikki van der Spek in het tweede en afsluitende deel van haar boeiende Transafrikana-trip en dichter bij huis maken we een mooi toertje in de omgeving van Urk. Ook zijn we bij het 40-jarig jubileum van Nico Bakker Framebouwer en staan we met de meester zelf stil bij zijn meest bijzondere creaties.

Nog op zoek naar een verse motorjeans? Nog een reden om MotoPlus 7 niet te missen, want in een letterlijk grondige praktijktest testen we maar liefst 17 van deze populaire broeken. In de occasionrubriek komt de Suzuki GSX1250FA en Rick Bolt laat in Mijn Trots zijn aangeklede Yamaha FZ8 Fazer zien.

Wie de eerste MotoGP-race in Qatar heeft gemist, heeft iets bijzonder spectaculairs aan zijn neus voorbij zien gaan. Maar geen nood, in MotoPlus 7 lees je alle ins & outs van deze uiterst indrukwekkende seizoensopener. En uiteraard waren we ook bij het WK Superbike in Thailand.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 7 wilt lezen.  

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Superdikke naked van BMW komt er

Superdikke naked van BMW komt er

27 mei, 2024

Wat vandaag nog een concept is bij BMW, is morgen vaak realiteit. Dus deze R20 conceptfiets kan zo maar eens een ...

Overig nieuws