Nieuws

MOTOPLUS 6 – 2016

Als abonnee kun je MotoPlus 6 niet missen, want met een omvang van 124 pagina’s ploft je lijfblad op vrijdag 18 maart ongetwijfeld goed hoorbaar op de deurmat. Een lekker dik nummer dus, en dat moet ook wel, want er staat onder andere een flink aantal eerste testen in. Zo maken we kennis met de nieuwe KTM 1290 Super Duke GT, de Honda NC750X, de Suzuki SV650, de Ducati Hypermotard 939 en 939 SP en de 2016-uitvoering van Yamaha’s MT-09. Maar ook de onderlinge duels ontbreken niet. Zo nemen de nieuwe KTM 690 Duke en de Yamaha MT-07 het tegen elkaar op en toeren we langs de boorden van het IJmeer en Markermeer met de Kawaski Versys 1000, Z1000 Sugomi en Z1000SX, drie totaal verschillende Kawasaki’s rond hetzelfde technische hart.

De Cotentin is een bij velen haast onbekend stukje Normandië, maar een bezoek meer dan waard. Dat ontdekken we zelf ook in MotoPlus 6. Ook brengen we een bezoek aan de producent van S100 smeer- en onderhoudsmiddelen en geven we je aantal tips om motor en ketting in topconditie te brengen en houden. Nog op zoek naar een setje vers rubber voor het nieuwe motorseizoen? In MotoPlus 6 geven we je uitgebreid overzicht van al het 2016-bandennieuws. In de occasionrubriek dit keer een echte eindbaas in de categorie nakeds van de oude stempel: de imposante Suzuki GSX1400. En in Mijn Trots doet Erik de Vries een boekje open over zijn bijzondere Aprilia RSV mille streetfighter.

De naam Jolanda van Westrenen doet misschien niet bij iedereen tegelijk een belletje rinkelen, maar Jolanda is een van de snelste Nederlandse dames op twee wielen. In MotoPlus 6 maken we nader kennis. Ook in dit nummer: de tweede WK Superbike-ronde in Thailand, waar Michael van der Mark opnieuw prima resultaten neerzette.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 6 wilt lezen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

Eerste test: Yamaha XSR900 GP

25 mei, 2024

Seks op wielen; de Yamaha XSR900 GP is niets minder. Typisch een motorfiets die je zo uit de folder koopt. Of is ...

Overig nieuws