Nieuws

MOTOPLUS 6 – 2014

Op 21 maart verschijnt MotoPlus 6 van dit jaar en daarin schotelen we je een vergelijkingstest voor waar onder andere V-Strom-eigenaren reikhalzend naar uitkijken: een uitgebreide test waarin de nieuwe V-Strom 1000 het opneemt tegen directe concurrenten als de Kawasaki Versys 1000 en de Triumph Tiger 1050 Sport. Het is daarnaast een interessant treffen van motorconcepten met een twee-, drie- en viercilinder.  De nostalgie viert hoogtij in de tweede vergelijkingstest in MotoPlus 6, die tussen de nieuwe Indian Chief Vintage en de Harley-Davidson Heritage Softail Classic.

“Hoe hard kan die van jou?” De klassieke vraag die een motorrijder geregeld op zich krijgt afgevuurd. In een reportage staan we – hoe toepasselijk – stil bij de snelste motoren in hun klassen. Nog aan het twijfelen welke set nieuwe banden je moet kiezen? In een uitgebreid overzicht komt in MotoPlus 6 al het bandennieuws van 2014 voorbij, compleet met korte rij-indrukken en een vergelijking met bestaande concurrenten.

Nu de voorjaarszon zich al een paar keer goed heeft laten zien, is het grote mijmeren over de zomervakantie volop begonnen. Wij togen alvast naar de Provence, een heerlijk stukje Frankrijk voor motorrijders. In een techniekverhaal gaan we in MotoPlus 6 dieper in op het CanBus-systeem, een geordende warboel van bedrading. De ‘good old’ Suzuki DL1000 V-Strom figureert in onze occasionrubriek terwijl in Mijn Trots een geweldige Honda Fireblade in Barros-uitvoering voorbij komt gereden.

In Assen leverde de ijsrace-GP een prachtige en spectaculaire reportage op, terwijl we als klap op de vuurpijl in een  uitgebreide preview een blik vooruit werpen op het aanstaande MotoGP-seizoen. Who’s hot en who’s not?

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 6 wilt lezen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws