Nieuws

MOTOPLUS 4 – 2014

Op 21 februari ligt MotoPlus 4 op de deurmat en in de winkel en dat nummer kun je rustig een testspecial noemen. Zo brengen we maar liefst 5 eerste testen van nieuwe motoren: de Ducati Monster 1200S, de Honda NC750X, de Yamaha MT-07, de MV Agusta Brutale 800 Dragster en de BMW R nineT. Daarnaast uiteraard ook een uitgebreide vergelijkingstest, want we zetten drie zware Japanse nakeds tegenover elkaar. De nieuwe Kawasaki Z1000 neemt het op tegen Honda’s CB1000R en de Yamaha FZ1.

Polen ligt misschien niet zo voor de hand als vakantiebestemming, maar het voormalige Oostblokland heeft motorrijders veel te bieden. We trokken naar de onverwacht mooie noordelijke kuststreek. In onze serie techniekartikelen staan we uitgebreid stil bij alles rondom de secundaire aandrijving, terwijl zescilinder-specialist Bert Vonderman de zeer bijzondere Benelli Sei laat zien die hij opbouwde. Bijzonder is ook de Kawasaki Z1100R Lawson replica, die Leon Kerkhof in Mijn Trots laat zien.

In onze occasionrubriek komt dit keer een aantal sportfietsen uit recent vervlogen tijden aan bod, die je voor een wel heel zacht prijsje kunt aanschaffen. De GP-coureurs zijn alweer volop in voorbereiding op het nieuwe seizoen. We blikken terug op de eerste officiële testen en uiteraard praten we ook met Nederlands’ Moto3-troeven: Scott Deroue en Bryan Schouten.

Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 4 wilt lezen.

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws