Nieuws

MOTOPLUS 24 – 2015

2015 zit er bijna op en dat betekent ook dat de laatste MotoPlus van dit jaar aanstaande is, MotoPlus 24, die vrijdag 11 december verschijnt. En dat is een lekker dik nummer om je in de decembermaand eens goed in te verdiepen. Wat kun je verwachten? Meer dan genoeg! In Zuid-Afrika rijden we als een van de eersten ter wereld met de nieuwe Honda CRF1000L Africa Twin, waarmee Honda een legende doet herleven. Ook rijden we voor het eerst met de superexclusieve MV Agusta F4 1000 RC en we zetten in een vergelijkingstest twee dikke cruisers naast elkaar, een Europeaan en een Amerikaan: de Moto Guzzi California 1400 Custom en de Harley-Davidson Fat Boy S.

Daarnaast ook een vergelijk van twee machines, waarmee je op weg naar huis een zandpad niet uit de weg hoeft te gaan: de nieuwe SWM RS650R en de Yamaha XT660R. Bochten-ABS is aan behoorlijke opmars bezig en in MotoPlus 24 zetten we een aantal motoren met zo’n geavanceerd remsysteem naast elkaar. Welke voordelen biedt het?

In het hart van MotoPlus 24 vind je ons grote merken- en modellenoverzicht voor het komende motorjaar en voor zover mogelijk voorzien van alle nieuwprijzen. Dit overzicht dient zoals altijd weer als basis voor ons Motor van het Jaar verkiezing, waarmee je dit jaar kans maakt op het winnen van een gloednieuwe Suzuki SV650!

Om alvast in de juiste kerstsfeer te komen, maken we een memorabel uitstapje naar het Franse Metz, dat rond deze tijd van het jaar een geweldige kerstsfeer ademt. Ook in MotoPlus 24: een reportage over de Nederlandse Puma Top Fuel Dragracer, waarmee Ian King dit jaar naar de Europese titel spurtte. Verder brengen we een bezoek aan de Stadler motorkledingfabriek in Duitsland, vertoeven we in een hipster-paradise in Californië en neemt Matthijs van de Wall namens MotoPlus deel aan een Z800 Cup-race op het Spaanse Valencia, waar stiekem bijzonder hard werd gereden.

Verder komt de Kawasaki Ninja 250R voorbij in de occasionrubriek, laat Frans van den Hoogen zijn wel heel bijzonder Ducati 1299 Panigale Streetfighter zien en blikken we uitgebreid vooruit op de komende Dakar-rally.

Genoeg leesvoer dus! Klik hier als je de volledige inhoud van MotoPlus 24 wilt lezen.

 

 

 

Direct meer lezen? Neem een jaarabonnement
  • Direct toegang tot het digitale archief met meer dan 350 magazines.
  • 24 uitgaven per jaar
  • Elke twee weken thuis in de bus
Direct toegang aanvragen
Een jaar MotoPlus voor slechts 55,-

Gerelateerd nieuws

Overig nieuws